Παρασκήνιο

ΚΙΝΑΛ: Ασκήσεις πολύ δύσκολης και λεπτής ισορροπίας

ΚΙΝΑΛ: Ασκήσεις πολύ δύσκολης και λεπτής ισορροπίας
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Μπροστά στο μέτωπο Παπανδρέου –Καστανίδη έχει βρεθεί για μια ακόμη φορά η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά. Αυτή την φορά το θέμα είναι η στάση που θα κρατήσει η Χαριλάου Τρικούπη στην ψηφοφορία για την  έγκριση της συμφωνίας με την Αίγυπτο και την Ιταλία.

Την στιγμή δηλαδή που η  γενική κατεύθυνση στο ΚΙΝΑΛ  είναι υπέρ της   υπερψήφισης  των συμφωνιών, οι δύο βουλευτές  ζητούν να καταψηφιστεί  , όχι μόνο  για τα γκρίζα σημεία που θεωρούν πως έχει η συμφωνία αλλά για λόγους αρχής. Οι Παπανδρέου – Καστανίδης επισημαίνουν ότι η κυβέρνηση δεν ενημέρωσε την αντιπολίτευση, επειδή δεν έχει στρατηγική για τα επόμενα βήματα, αλλά και επειδή κάνει επικοινωνία με τα εθνικά θέματα .

Με δεδομένο ότι οι δυο βουλευτές  είχαν διαφοροποιηθεί και στο νομοσχέδιο για τις διαδηλώσεις οδηγεί πλέον πολλούς στο να πιστεύουν ότι πρόκειται για ευθεία αμφισβήτηση της Φώφης Γεννηματά .

ΟΙ πληροφορίες λένε πάντως ότι η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Γιώργο Παπανδρέου προκειμένου τα πράγματα να μην φτάσουν στα άκρα.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X