Παρασκήνιο

Μεγαλεία για τον Αντώνη Σαμαρά-Βραβείο από το Χάρβαρντ ως μεγάλος…ηγέτης

Μεγαλεία για τον Αντώνη Σαμαρά-Βραβείο από το Χάρβαρντ ως μεγάλος…ηγέτης
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Βρε μεγαλεία ο Αντώνης Σαμαράς. Μπορεί να σκάσει από τη ζήλια του ο Κυριάκος Μητσοτάκης και τότε να έχουμε κανένα επεισόδιο από το πουθενά. Ποιος να του το ‘λεγε λοιπόν του Αντώνη Σαμαρά για τα μεγαλεία που θα ζήσει, αφού το Χάρβαρντ τον βράβευσε ως εξέχουσα προσωπικότητα των αποφοίτων του, με την ύψιστη τιμητική διάκριση του βραβείου Alumni Achievement Award του Harvard Business School.

Αυτός είναι ο λόγος που ο Σαμαράς βρίσκεται στη Βοστώνη και καμαρώνει (δικαιολογημένα θα λέγαμε) με ανάρτησή του στο facebook, δημοσιεύοντας μάλιστα και φωτογραφίες λίγες ώρες πριν την βράβευσή του.

Στο σκεπτικό της απόφασης αναφέρεται: «Αυτοί που θα τιμηθούν φέτος έχουν καθιερωθεί ως μεγάλοι ηγέτες στους τομείς τους, όχι κάνοντας τις εύκολες επιλογές, αλλά λαμβάνοντας ρίσκο και πράττοντας αυτό που ήξεραν μέσα τους πως έπρεπε να κάνουν, ώστε να επιτύχουν κάτι μεγαλύτερο από τα κατεστημένα και συνήθη».

Ο δε κοσμήτορας του Χάρβαρντ, Strikant Datar, σημειώνει ότι «έδρασαν στη σταδιοδρομία τους ως πραγματικοί ηγέτες που έκαναν τη διαφορά στον κόσμο, διατηρώντας τα υψηλότερα κριτήρια και αξίες σε οτιδήποτε έπραξαν»!

Μόνο που πριν αποφασίσουν για το πόσο μεγάλος ηγέτης είναι δεν ρώτησαν τους Ελληνες. Εστω για την τιμή των όπλων βρε αδελφέ. Τί κόστιζε να κάνουν μία δημοσκόπηση…

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X