Παρασκήνιο

ΝΔ: Αγανάκτηση με Μητσοτάκη για στημένο συνέδριο

ΝΔ: Αγανάκτηση με Μητσοτάκη για στημένο συνέδριο
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Στα κάγκελα βρίσκονται τα στελέχη της ΝΔ, καθώς οι πληροφορίες που φτάνουν στα κομματικά γραφεία μιλούν για ένα πλήρως στημένο και περιφρουρημένο συνέδριο από το σύστημα Μητσοτάκη.

Στο συνέδριο το  οποίο θα γίνει στις 3 Δεκεμβρίου, θα διεξαχθεί για πρώτη φορά στην ιστορία του χωρίς την παρουσία παρατηρητών, καθώς η  είσοδος θα επιτραπεί μόνο σε κομματικούς συνέδρους!

Στελέχη της ΝΔ που δεν ανήκουν στην πτέρυγα Μητσοτάκη λένε ότι ο πρωθυπουργός στήσει μια διαδικασία  για να ελέγξει απόλυτα το κόμμα, καθώς θέλει να είναι προετοιμασμένος  για το ενδεχόμενο που κάποιοι θελήσουν να προκαλέσουν εξελίξεις μέσα στο κόμμα.

Με δεδομένο ωστόσο ότι δεν υπάρχει αντίπαλος του Κυριάκου Μητσοτάκη την συγκεκριμένη στιγμή, όλα δείχνουν ότι το συνέδριο θα διεξαχθεί με τις διαδικασίες και τους ανθρώπους που έχει επιλέξει το Μέγαρο Μαξίμου, αφού ακόμα και ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης φαίνεται να έχει παραδοθεί στην καμαρίλα…

Κάποιοι πάντως μέσα στο κυβερνών κόμμα,  που διαβάζουν αλλιώς τις δημοσκοπήσεις που έρχονται στο φως της δημοσιότητας,  υποστηρίζουν ότι σύντομα ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα αμφισβητηθεί,  καθώς τόσα τα απανωτά lockdown, όσο και οι υποσχέσεις που δεν γίνονται πράξη έχουν δυσαρεστήσει ιδιαίτερα την κοινή γνώμη αλλά και  στελέχη και μέλη της ΝΔ.

Το χειρότερο απ΄ όλα ισχυρίζονται ωστόσο οι ίδιοι άνθρωποι είναι ότι τα κυβερνητικά στελέχη και ο ίδιος ο πρωθυπουργός κινούνται και αποφασίζουν με αλαζονεία θεωρώντας ότι πάντα θα βρίσκονται στην εξουσία.

Τα μηνύματα δυσαρέσκειας έχουν φτάσει στο Μέγαρο Μαξίμου, το οποίο όμως εμφανίζεται να αδιαφορεί για τις γκρίνιες και τις μουρμούρες των κομματικών στελεχών.

Πάντως χαρακτηριστικό της αλαζονείας  που έχουν τα κυβερνητικά στελέχη είναι και η κίνηση που έκανε ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης. Ενώ η  κυβέρνηση έχει κλείσει όλες τις πόρτες για τους ανεμβολίαστους στους κλειστούς χώρους , ο υπουργός Ανάπτυξης έδωσε συνέντευξη σε ανεμβολίαστους δημοσιογράφους ζητώντας τους μόνο rabid test.

Όλα αυτά φυσικά για την προβολή του και την δημοσιότητα του , αδιαφορώντας για τις συνέπειες  των πράξεων του.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X