Παρασκήνιο

Ο ανασχηματισμός και ο φόβος του αντάρτικου του Αδωνι Γεωργιάδη

Ο ανασχηματισμός και ο φόβος του αντάρτικου του Αδωνι Γεωργιάδη
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Πολλά λέγονται και γράφονται σχετικά με τον επερχόμενο ανασχηματισμό μετά και τα όσα είπε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στο τελευταίο υπουργικό συμβούλιο.

Πολλοί υποστηρίζουν μάλιστα ότι στο στόχαστρο του Κυριάκου Μητσοτάκη έχει μπει ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης και ο υπουργός Υγείας Θανάσης Πλεύρης.

Οι ίδιοι άνθρωποι ισχυρίζονται ωστόσο ότι όσο και αν ο υπουργός Υγείας εμφανίζεται ως εύκολος στόχος, δεν ισχύσει το ίδιο και για τον υπουργό Ανάπτυξης, αν και αρκετοί από τους συναδέλφους του στο υπουργικό,  του χρεώνουν πολλά από τα θέματα της ακρίβειας.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι στην πολιτική ο Άδωνις Γεωργιάδης χαρακτηρίζεται και ως Survivor αφού πάντα βρίσκει τον τρόπο να επιβιώσει.

Μάλιστα πολλοί ισχυρίζονται ότι πριν ο πρωθυπουργός αποφασίσει να τον μετακινήσει θα πρέπει να το σκεφτεί διπλά και τριπλά αφού ανάμεσα στους υπάρχει και παρελθόν…

Όπως λένε θα πρέπει να θυμηθεί τι είχε συμβεί όταν ο Αντώνης Σαμαράς αποφάσισε να αντικαταστήσει τον Άδωνι Γεωργιάδη με τον ίδιο, στο υπουργείο υγείας, στον ανασχηματισμό του 2014.

Ο Αντώνης Σαμαράς , είχε τηλεφωνήσει στον Κυριάκο Μητσοτάκη για να τον ενημερώσει πως αναλαμβάνει το χαρτοφυλάκιο της υγείας. Λίγη ώρα αργότερα όμως, ο Κυριάκος μάθαινε με έκπληξη, πως τον Άδωνι Γεωργιάδη θα τον διαδεχόταν ο Μάκης Βορίδης!

Όπως ήταν φυσικό ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε γίνει έξαλλος και είχε καταφερθεί ευθέως κατά του τότε πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά με βαρύτατους χαρακτηρισμούς. Πάντως τότε, ο Σαμαράς δεν του αποκάλυψε το λόγο για αυτή την αιφνίδια υπαναχώρηση.

Όσοι ξέρουν όμως λένε ότι με τον τρόπο του ο Άδωνις είχε διαμηνύσει στον τότε πρωθυπουργό, ότι θα τα έκανε λαμπόγιαλο, καθώς θα διεμήνυε με κάθε τρόπο στους πατριώτες ψηφοφόρους της ΝΔ ότι ο Σαμαράς τον έβγαλε από την θέση του για να βάλει έναν Μητσοτάκη..

Φυσικά από τότε τα πράγματα άλλαξαν και είναι ο Άδωνις που σήμερα υπηρετεί την κυβέρνηση Μητσοτάκη . Όμως οι περισσότεροι μένουν στο δια ταύτα. Δηλαδή ότι ο Άδωνις Γεωργιάδης δεν είναι εύκολος στόχος για τους εσωκομματικούς του αντιπάλους και κάθε φορά εμφανίζεται αποφασισμένος να τους πάρει όλους μαζί του εάν του δείξουν την έξοδο…

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X