Παρασκήνιο

Ο Κυριάκος άδειασε τον Αδωνι-Προμήνυμα αποκαθήλωσης

Ο Κυριάκος άδειασε τον Αδωνι-Προμήνυμα αποκαθήλωσης
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Νέο συμβολικό άδειασμα του Αδωνι από τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Ο Πρόεδρος της ΝΔ απουσίαζε από την αίθουσα της Ολομέλειας της Βουλής την ώρα που ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Αδωνις Γεωργιάδης ανέβηκε στο βήμα, προκειμένου να υποστηρίξει τον εαυτό του αναφορικά με το σκάνδαλο Novartis.

Το γεγονός αυτό όπως ήταν φυσικό σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως από βουλευτές και στελέχη της κυβέρνησης, που έκαναν λόγο για σαφές άδειασμα του Αδωνι από τον πρόεδρο της ΝΔ.

Μάλιστα επισήμαιναν ότι το καθόλου κομψό άδειασμα έγινε την στιγμή που ο αντιπρόεδρος της ΝΔ  προσπαθούσε να αποδείξει πως η εμπλοκή του στο σκάνδαλο  της Novartis είναι προϊόν σκευωρίας.

Το γεγονός μονοπώλησε όπως ήταν φυσικό τις  συζητήσεις στα πηγαδάκια της Βουλής, καθώς οι περισσότεροι προσπαθούσαν να καταλάβουν εάν επρόκειτο για τυχαίο γεγονός ή για ενα σαφές μήνυμα από την πλευρά του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Οπως έλεγαν πάντως κάποιοι με δεδομένο ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης ετοιμάζεται να αποκαθηλώσει από την θέση του αντιπροέδρου τον Αδωνι, η χθεσινή του κίνηση προφανώς είχε μήνυμα  και μάλιστα ηχηρό….

Ετσι ο Κυριάκος θα «ξηλώσει» τον Αδωνι από την αντιπροεδρία της ΝΔ

Γιώργος Χρηστάκης

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X