Παρασκήνιο

Οι επιδιώξεις Κύρτσου και το παράπονο Μπογδάνου

Οι επιδιώξεις Κύρτσου και το παράπονο Μπογδάνου
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ιδιαίτερα εκνευρισμένος είναι ο Κωνσταντίνο Μπογδάνος από το γεγονός ότι ο Γιώργος Κύρτσος επιτίθεται πλέον καθημερινά στην κυβέρνηση και το Μέγαρο Μαξίμου κάνει ότι δεν καταλαβαίνει ενώ τον ίδιο τον έθεσαν σχετικά εύκολα εκτός ΝΔ.

 «Οφείλω να πω πως ο @GiorgosKyrtsos μου έχει βάλει τα γυαλιά, αποδεικνύοντας καθημερινά ότι δεν διαγράφεσαι από τη @neademokratia αν επικρίνεις τη ΝΔ. Από τη ΝΔ διαγράφεσαι αν επιτίθεσαι κοινοβουλευτικά στο ΚΚΕ την ώρα που ο δελφίνος αναζητά ευκαιρία να καπελώσει τον πρωθυπουργό», έγραψε   στο twitter με παράπονο ο πρώην βουλευτή της ΝΔ . Στην πραγματικότητα    σχολίασε  επικριτικά την επιλογή  του Κυριάκου  Μητσοτάκη να τον διαγράψει, ενώ  «κάρφωσε » τον Νίκο Δένδια ως «δελφίνο».

Και η αλήθεια είναι ότι ο Γιώργος Κύρτσος  δεν αφήνει πλέον την κυβέρνηση να πάρει ανάσα. «130 θάνατοι από κορωνοιό σε ένα 24ωρο. Κάθε πολιτική κρίνεται με βάση το αποτέλεσμα. Το συμπέρασμα προφανές» σημειώνει με νόημα ο Γιώργος Κύρτσος στο Twitter χθες το απόγευμα .

Πριν από λίγες μέρες να θυμίσουμε ότι είχε κατήγγειλε την ΕΡΤ ότι τον έχει… «κόψει». «Στην ΕΡΤ: Επί σκληρού ΠΑΣΟΚ με βγάζανε. Επί Σημίτη, Γ. Παπανδρέου με βγάζανε. Επί Καραμανλή, Ρουσόπουλου, είχαμε συγκρουστεί, με βγάζανε. Με κόψανε επί Μητσοτάκη! Τον Σεπτ.2020 ζήτησα βελτίωση συγκοινωνιών λόγω COVID-19. Τον Απρ.2021 προειδοποίησα για το τσουνάμι θανάτων. Ασυγχώρητος!”», έγραψε χαρακτηριστικά.

Φυσικά και παρά τις διαψεύσεις που υπάρχουν από το κόμμα του Κυριάκου Βελόπουλου , ο Γιώργος Κύρτσος  έχει πάρει πλέον  δρόμο για άλλα  μέρη και άλλες καταστάσεις . θα έλεγε μάλιστα κανείς  ότι επιδιώκει  στην πραγματικότητα  την απομάκρυνση του από το κόμμα της ΝΔ προκειμένου στην συνέχεια να λειτουργήσει ανενόχλητος …

Όσοι ωστόσο γνωρίζουν καλά τον ευρωβουλευτή της ΝΔ υποστηρίζουν ότι μέχρι και την επόμενη εκλογική αναμέτρηση  ή μέχρι να πετύχει τον σκοπό του – δηλαδή την διαγραφή του -ο Γιώργος Κύρτσος δεν θα αφήσει το Μέγαρο Μαξίμου να πάρει ούτε ανάσα..

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X