Παρασκήνιο

Η κωλοτούμπα του Κυριάκου Μητσοτάκη για τις υποκλοπές

Η κωλοτούμπα του Κυριάκου Μητσοτάκη για τις υποκλοπές
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Μία εντυπωσιακή κωλοτούμπα έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για τις υποκλοπές στη συνέντευξη του έδωσε στους Sunday Times. Η κωλοτούμπα αφορά στον ανιψιό του Γρηγόρη Δημητριάδη και στον Παναγιώτη Κοντολέοντα.

Στις 5 Αυγούστου η παραίτηση του ανιψιού και γενικού γραμματέα του πρωθυπουργικού γραφείου παρουσιάστηκε μέσω κυβερνητικών διαρροών να έχει άμεση σχέση με το κλίμα τοξικότητας που δήθεν καλλιεργούσε ο ΣΥΡΙΖΑ.

Η διαρροή από το Μαξίμου, τότε,  ανέφερε ότι: «με το κλίμα τοξικότητας που έχει αναπτυχθεί γύρω από το πρόσωπό του. Σε καμία περίπτωση δεν έχει να κάνει με το Predator με το οποίο ούτε ο ίδιος ούτε η κυβέρνηση έχει καμία σχέση, όπως έχει κατηγορηματικά δηλωθεί».

Στη συνέντευξή του στους Sunday Times ο Κυριάκος Μητσοτάκης κάνει την κωλοτούμπα και παρουσιάζει μια νέα εκδοχή. Όπως υποστηρίζει: «δεν έχω καταφέρει να ξεκαθαρίσω την υπόθεση. Οι εξηγήσεις δεν ήταν επαρκείς και γι’ αυτό έπρεπε να αποπέμψω δύο άτομα», εννοώντας τον ανιψιό του Γρηγόρη Δημητριάδη και τον πρώην διοικητή της ΕΥΠ και στενό του συνεργάτη Παναγιώτη Κοντολέοντα.

Μάλιστα, φτάνει στο σημείο να αφήσει αιχμές κατά του ανιψιού του και εξ απορρήτων συνεργάτη του όπως και κατά του επίσης στενού του συνεργάτη Παναγιώτη Κοντολέοντα, υποστηρίζοντας: «Αν κάποιος ήθελε να βάλει μια σφήνα μεταξύ εμού και του ΠΑΣΟΚ, που αποτελούν πιθανούς συνεργάτες σε έναν συνασπισμό, σίγουρα το έχει επιτύχει».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X