Παρασκήνιο

Προκλητικός και στη γραμμή της ομερτά ο Π. Κοντολέων στην Εξεταστική Επιτροπή

Προκλητικός και στη γραμμή της ομερτά ο Π. Κοντολέων στην Εξεταστική Επιτροπή
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο
Από την αρχή έδειξε τις διαθέσεις του και την πλήρη υποταγή στη γραμμή της ομερτά. «Ήρθα γιατί με καλέσατε, αλλά δεν θα πω τίποτα» ανέφερε προκλητικά και όταν ρωτήθηκε αρνήθηκε να απαντήσει αν η ΕΥΠ παρακολουθούσε τον Νίκο Ανδρουλάκη.

Η προκλητική παρουσία του στην Εξεταστική Επιτροπή και η εριστική του στάση προκάλεσε ένταση. Ο αποπεμφθείς διοικητής της ΕΥΠ αρνήθηκε να πει το οτιδήποτε σχετικά με το σκάνδαλο των υποκλοπών που έχει κάνει τον γύρο του κόσμου και έχει φέρει τον Κυριάκο Μητσοτάκη με την πλάτη στον τοίχο.

Συγκεκριμένα, παρά το γεγονός ότι ο προκάτοχός του στην ΕΥΠ Γιάννης Ρουμπάτης έδωσε απαντήσεις και δεν κρύφτηκε πίσω από το απόρρητο, ο Παναγιώτης Κοντολέων ακολούθησε κατά γράμμα την ομερτά που έχει επιβάλλει ο πρωθυπουργός και η κυβέρνηση.

Αίσθηση προκάλεσε η απάντησή του για τα κριτήρια με τα οποία επιλέχθηκε στην διοίκηση της ΕΥΠ, καθώς είπε ότι «τα ένσημά μου στην πιάτσα με έκαναν κατάλληλο για τη θέση του διοικητή της ΕΥΠ».

«Δεν δύναμαι να απαντήσω για τον κ. Σπίρτζη» είπε όταν ρωτήθηκε για την αποκάλυψη του τομεάρχη Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ για τη ν παγίδευση του κινητού του από το Predator.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X