Παρασκήνιο

Πρόβλημα στο Μαξίμου: Ο Δημήτρης Πτωχός στην Πελοπόννησο δεν τραβάει…

Πρόβλημα στο Μαξίμου: Ο Δημήτρης Πτωχός στην Πελοπόννησο δεν τραβάει…
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Τα φίδια έχουν αρχίσει και ζώνουν το Μαξίμου, καθώς είναι  δύσκολα τα πράγματα στην περιφέρεια Πελοποννήσου για τον Δημήτρη Πτωχό  εκλεκτό του Αντώνη Σαμαρά και του Μαξίμου.

Ο «γαλάζιος» υποψήφιος περιφερειάρχης που είναι επιλογή του Αντώνη Σαμαρά την οποία έκανε δεκτή το Μαξίμου «κόβοντας» τον νυν περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα, αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα, ακόμα και αναγνωρισιμότητας, ιδίως σε νομούς όπως η Αργολίδα και η Κορινθία.

Ήδη η ΝΔ, με τον Γραμματέα του κόμματος και… κυβερνητικό εκπρόσωπο Παύλο Μαρινάκη σχεδιάζει ολόκληρο πακέτο παρεμβάσεων και πρόγραμμα επισκέψεων κορυφαίων κυβερνητικών στελεχών στην περιοχή, αλλά η εκτίμηση είναι πως ούτε αυτό από μόνο του αρκεί από τη στιγμή που θα έχει αντίπαλο τον Πέτρο Τατούλη.

Ετσι, το Μαξίμου που επιθυμεί σφόδρα να κερδίσει και τις 13 περιφέρειες της χώρας, ώστε να έχει καθολική κυριαρχία κινδυνεύει να υποστεί μία συντριπτική ήττα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, προκειμένου να αντιστραφεί το κλίμα, ανώτερα στελέχη της ΝΔ, που πρόσκεινται στον Αντώνη Σαμαρά, έχουν ζητήσει από το Μαξίμου να πιέσει τον Παναγιώτη Νίκα να στρατευτεί υπέρ του Δημήτρη Πτωχού.

Ο νυν περιφερειάρχης, ωστόσο, παραδίδοντας μαθήματα ήθους, επιμένει -και θα επιμείνει- στην αυστηρή ουδετερότητα τόσο του ιδίου, όσο και της περιφέρειας Πελοποννήσου. «Εγώ δεν θα γίνω Πατούλης, δεν θα ξεφτιλιστώ», συνηθίζει να λέει ο Π. Νίκας. Και έχει δίκιο από τη στιγμή που το Μαξίμου τον άδειασε με τον χειρότερο τρόπο.

Και στο Μαξίμου να είναι και ευχαριστημένοι που δεν κατέβηκε ως αντάρτης, οπότε ο εκλεκτός του Αντώνη Σαμαρά θα τερμάτιζε στην καλύτερη περίπτωση τρίτος…

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X