Παρασκήνιο

Ψυχρολουσία στο Μαξίμου από τις δημοσκοπήσεις στη Βόρεια Ελλάδα

Ψυχρολουσία στο Μαξίμου από τις δημοσκοπήσεις στη Βόρεια Ελλάδα
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Πολύ μεγάλος πονοκέφαλος για το Μαξίμου και τη Ν.Δ. η Βόρεια Ελλάδα, ενόψει ευρωεκλογών. Οι απώλειες που καταγράφουν οι κυλιόμενες δημοσκοπήσεις προς τα δεξιά της Νέας Δημοκρατίας προκαλούν τεράστια ανησυχία. Βλέπετε τα ευρήματα δείχνουν σε ορισμένους νομούς την Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου στη δεύτερη θέση πίσω από το κυβερνών κόμμα.

Ωστόσο ανησυχία και προβληματισμό , για να μην χρησιμοποιήσουμε κάποιον πιο βαρύ χαρακτηρισμό, προκαλεί και η Νίκη του Νατσιού η οποία σε κάποιες περιπτώσεις ανιχνεύεται με διψήφιο ποσοστό.

Τα ευρήματα προκάλεσαν συναγερμό και άρχισαν οι αναζητήσεις λύσεων, ώστε να φρενάρουν τις διαρροές, γιατί με τόσα καίρια ανοιχτά ζητήματα,  κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει να συνεχιστεί η μετακίνηση ψηφοφόρων της Ν.Δ. προς τα δεξιά της. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως σε μια προσπάθεια να μαζευτούν κάπως τα πράγματα, το Μαξίμου και οι κομματικοί επιτελείς της Πειραιώς αποφάσισαν να «επιστρατεύσουν» τον Μάκη Βορίδη στη Βόρεια Ελλάδα. Μια κίνηση που παρά τη στάση του υπουργού στο νόμο για τα ομόφυλα ζευγάρια και την δεξιά της δεξιάς γενική τοποθέτησή του, δύσκολα θα μπορέσει να φέρει τα προσδοκώμενα αποτελέσματα. Γιατί βλέπετε ο θυμός είναι πολύ μεγάλος και συσσωρευμένος από πολλά θέματα.

Και να μην ξεχνάμε πως στη Βόρεια Ελλάδα προσέκρουσε σε τοίχο και ο ΣΥΡΙΖΑ με τη Συμφωνία για τις Πρέσπες, πράγμα που του στοίχισε πολύ ακριβά.

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X