Παρασκήνιο

«Σφάζουν» Μητσοτάκη και Πλεύρη για τα ΜΑΤ στο Παίδων Πεντέλης! video

«Σφάζουν» Μητσοτάκη και Πλεύρη για τα ΜΑΤ στο Παίδων Πεντέλης! video
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Σφοδρές αντιδράσεις έχει προκαλέσει η απόφαση της Κυβέρνησης και συγκεκριμένα του Υπουργού Υγείας Θάνου Πλεύρη, να στείλει ΜΑΤ και άλλες αστυνομικές δυνάμεις στο Νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης, για να εμποδίσουν την πρόσβαση των ασθενών σε αυτό, καθώς όπως επιβάλλει η κυβερνητική απόφαση, βγαίνει εκτός εφημεριών για έξι ολόκληρες εβδομάδες για να γίνει… εμβολιαστικό κέντρο.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες εργαζομένων, φορέων, αλλά και ανθρώπων που είχαν παιδιά άρρωστα, παρεμποδίστηκαν από την αστυνομία να φτάσουν στο νοσοκομείο, ενώ στήθηκε και «μπλόκο» σε όσους γιατρούς ήθελαν να πάνε να βοηθήσουν τους ασθενείς τους που κατάφεραν (κάποιοι εξ αυτών) να φτάσουν ως τον εξωτερικό χώρο του νοσοκομείου.

Μίνα Γκάγκα: Απόλυτη άγνοια για τα ΜΑΤ στο Παίδων Πεντέλης! (video)

Η συγκέντρωση διαμαρτυρίας των εργαζομένων του νοσοκομείου έγινε υπό αστυνομικό κλοιό, λες και επρόκειτο για εγκληματίες…

«Έκρηξη» οργής στο twitter Από γιατρούς, μέχρι συλλόγους αλλά και απλούς πολίτες, η οργή για τις εικόνες που διαδραματίστηκαν χθες Κυριακή στο Παίδων Πεντέλης, περισσεύει. Και εκφράστηκε στο twitter.

Είναι χαρακτηριστικά τα όσα αναρτήθηκαν:

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X