Παρασκήνιο

Σίριαλ η “σφαγή” Θεοδωρικάκου με Κεραμέως-Σωτηρία από τον κορονϊό

Σίριαλ η “σφαγή” Θεοδωρικάκου με Κεραμέως-Σωτηρία από τον κορονϊό
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Το ότι η υπουργός παιδείας Νίκη Κεραμέως είναι στα μαχαίρια με τον υπουργό Εσωτερικών Τάκη Θεοδωρικάκο  είναι  γνωστό σε όλους. Η είδηση που προέκυψε εσχάτως είναι ότι οι δύο υπουργοί βρήκαν και άλλο θέμα εκτός από τις μάσκες στα σχολεία για να τσακωθούν.

Το γεγονός ότι  η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως  επιμένει να προχωρήσει σε ηλεκτρονικές εκλογές για την εκπροσώπηση εκπαιδευτικών στα υπηρεσιακά συμβούλια, παρά την αντίθεση του κλάδου των δασκάλων και καθηγητών,- περιλαμβανομένων και “γαλάζιων” συνδικαλιστικών οργάνων τους,  – την στιγμή που το υπουργείο Εσωτερικών προσανατολίζεται  στην  αναβολή των εκλογών για εκπροσώπους των δημοσίων υπαλλήλων και λειτουργών στα υπηρεσιακά συμβούλια βάζει την μεταξύ τους αντιπαράθεση σε άλλη διάσταση.

Οι πληροφορίες λένε ότι και αυτό το θέμα θα κληθεί να επιλύσει το Μέγαρο Μαξίμου, το οποίο δεν επιθυμεί να έχει αναζωπύρωση της κόντρας την συγκεκριμένη στιγμή.

Και με διαρροές υπενθυμίζεται προς όλες τις κατευθύνσεις πως ο πρωθυπουργός έχει διαμηνύσει σε όλους τους τόνους πως όταν ο κορονοϊός το επιτρέψει πολλοί θα πάνε στα σπίτια τους…

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X