Παρασκήνιο

Τα δύο όχι του Ανδρουλάκη ενόχλησαν τον Μητσοτάκη-Τέρμα ο καφές

Τα δύο όχι του Ανδρουλάκη ενόχλησαν τον Μητσοτάκη-Τέρμα ο καφές
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ενοχλημένος εμφανίζεται ο πρωθυπουργός για τα δύο όχι που εισέπραξε από τον νέο Πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ Νίκο Ανδρουλάκη τον οποίο κάλεσε σε συνάντηση και αυτός του είπε ότι έχει δουλειές στο κόμμα.

Οι πληροφορίες λένε μάλιστα ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης σκέπτεται να μην τον ξανακαλέσει για …καφέ  καθώς θεωρεί ότι ο Νίκος Ανδρουλάκης θα έπρεπε από την πρώτη στιγμή να ανταποκριθεί στην πρόσκληση του.

Οι ίδιες πηγές επισημαίνουν  μάλιστα ότι η στάση του νέου προέδρου του ΚΙΝΑΛ έχει κάνει τους συνεργάτες του πρωθυπουργού έτοιμους να αναθεωρήσουν τους σχεδιασμούς τους  απέναντι στον Νίκο Ανδρουλάκη,  καθώς φοβούνται ότι επενδύουν επικοινωνιακά σε έναν απρόθυμο εταίρο.

Να θυμίσουμε ότι ο σχεδιασμός αυτός αφορούσε την προβολή του Κινήματος Αλλαγής  ως εν δυνάμει κυβερνητικού εταίρου στην περίπτωση που η ΝΔ στις εκλογές δεν καταφέρει   να σχηματίσει κυβέρνηση. Ο σχεδιασμός περιλαμβάνει την προβολή του νέου προέδρου και του ΚΙΝΑΛ σε όλα τα μεγάλα φιλοκυβερνητικά σάιτ και την αύξηση των ποσοστών του Κινήματος Αλλαγής σε όλες τις δημοσκοπήσεις.

Ωστόσο  τα πράγματα δεν πήγαν με βάση τον προγραμματισμό αφού-  βασική επιδίωξη είναι μέσα από αυτή την τακτική να  εμφανιστεί ο ΣΥΡΙΖΑ ως ο αδύναμος κρίκος  του πολιτικού σκηνικού- δεδομένου ότι  οι κυλιόμενες  μετρήσεις  έδειξαν ότι για κάθε ψήφο που ο Νίκος Ανδρουλάκης έπαιρνε από τον Σύριζα, στερούσε τρεις από τη Νέα Δημοκρατία!

Ο νέος πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής λένε πληροφορίες από την Χαριλάου Τρικούπη- δεν θέλησε να συναντηθεί με τον Κυριάκο Μητσοτάκη γιατί τόσο ο ίδιος όσο και οι συνεργάτες του θεώρησαν  ότι θα σταλεί λάθος μήνυμα στους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ –ΚΙΝΑΛ . Ότι δηλαδή  ο νέος πρόεδρος ανταποκρίθηκε αμέσως στο πολιτικό φλερτ  του Κυριάκου Μητσοτάκη και της ΝΔ ανοίγοντας έτσι την πόρτα για σενάρια συνεργασίας.

Από την άλλη  συνεργάτες του Κυριάκου Μητσοτάκη έσπευσαν να του υπενθυμίσουν ότι και στο παρελθόν κάποιοι είχαν επενδύσει στον Σταύρο  Θεοδωράκη προκειμένου να διεμβολίσουν  τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά τελικά ο σχεδιασμός δεν τους βγήκε .

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X