Παρασκήνιο

Τι μήνυμα μετέφερε η Ντόρα Μπακογιάννη στη συνάντηση με τον Κώστα Καραμανλή

Τι μήνυμα μετέφερε η Ντόρα Μπακογιάννη στη συνάντηση με τον Κώστα Καραμανλή
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και το Μαξίμου τρέμουν τους δύο πρώην πρωθυπουργούς και τις θέσεις που θα πάρουν στις παρεμβάσεις που θα κάνουν τις επόμενες μέρες. Το παρασκήνιο οργιάζει και για τα λόγο αυτό ανέλαβε δράση ακόμα και η αδελφή του πρωθυπουργού.

Η Ντόρα Μπακογιάννη σύμφωνα με πληροφορίες της «Καθημερινής», επισκέφθηκε τον Κώστα Καραμανλή στο γραφείο του στην Παναγή Κυριακού σε μία προσπάθεια να γεφυρώσει το χάσμα μεταξύ του Κώστα Καραμανλή και Κυριάκου Μητσοτάκη.

Τα πράγματα, όμως,  δεν είναι ρόδινα για τον πρωθυπουργό ειδικά μετά την ομιλία Καραμανλή στα Ανώγεια και τις τελευταίες αποκαλύψεις στο σκάνδαλο των υποκλοπών και τις πληροφορίες για παρακολουθήσεις υπουργών τις οποίες η κυβέρνηση δεν έχει διαψεύσει.

Η αναφορά του Κυριάκου Μητσοτάκη στην τελευταία Πολιτική Επιτροπή πως οι επόμενες εκλογές «θα είναι από τις κρισιμότερες της μεταπολίτευσης» αποτυπώνει την αγωνία της κυβέρνησης για το αύριο της γαλάζιας παράταξης.

Το μαχαίρι όμως είναι δίκοπο, γιατί στο ενδεχόμενο ο Κώστας Καραμανλής να μην είναι στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας το Μαξίμου, φοβάται μεγαλύτερη ρήξη.

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X