Παρασκήνιο

Το άγνωστο τηλεφώνημα στον Πικραμένο για να αδειάσει τον Χρυσοχοΐδη

Το άγνωστο τηλεφώνημα στον Πικραμένο για να αδειάσει τον Χρυσοχοΐδη
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ένα μήνυμα στο τηλέφωνο του από το Μέγαρο Μαξίμου, δέχτηκε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Παναγιώτης Πικραμένος κατά την διάρκεια της ομιλία του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη  στην Βουλή το Σάββατο το βράδυ.

 Με το μήνυμα αυτό ο πρωθυπουργός του ζητούσε   να  «διορθώσει» την  θέση που πήρε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη για την επέκταση των χωρικών υδάτων στα  12 μίλια , όταν   επιτιθέμενος στον ΣΥΡΙΖΑ  είπε: «Χρησιμοποιείτε επικίνδυνα όπλα για να επιβιώσετε. Εθνικισμό για τα 12 μίλια, λαϊκισμό με τον Παπά και τον 14χρονο και κοινωνικό συντηρητισμό με την παρούσα πρόταση μομφής» .

Το Μέγαρο Μαξίμου αισθάνθηκε ότι πρέπει να διορθώσει τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη καθώς στην ΝΔ υπάρχει η άποψη ότι η μη σαφής τοποθέτηση της κυβέρνησης σε αυτό το θέμα και το « λάθος» μήνυμα από την πλευρά του Γιώργου Γεραπετρίτη δημιουργούν τη αίσθηση στους ψηφοφόρους ότι η κυβέρνηση έχει υποχωρήσει σε αυτό το θέμα.

Έτσι η απάντηση του Παναγιώτη Πικραμένου ήταν άμεση και σε ένα βαθμό δηκτική  «Δεν διανοούμαι, δεν μπορώ να διανοηθώ ότι μπορεί ο οιοσδήποτε να αμφισβητήσει το δικαίωμα της χώρας μας να επεκτείνει την αιγιαλίτιδα ζώνη στα 12 ναυτικά μίλια, όποτε το κρίνει χρήσιμο».

Οι βουλευτές της ΝΔ  έχουν αρχίσει πάντως να αναρωτιούνται τι ακριβώς συμβαίνει αφού είναι ο δεύτερος υπουργός της κυβέρνησης, που παίρνει μια τέτοια θέση.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X