Παρασκήνιο

Το χτύπημα της διαδήλωσης στη Θεσσαλονίκη μυρίζει προβοκάτσια

Το χτύπημα της διαδήλωσης στη Θεσσαλονίκη μυρίζει προβοκάτσια
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η προβοκάτσια είναι μία πρακτική που στη χώρα μας την έχουμε γνωρίσει πολύ καλά και την έχουμε πληρώσει πολύ ακριβά. Την πρακτική αυτή έχει χρησιμοποιήσει πολλές φορές στο παρελθόν, αλλά φαίνεται πως το κάνει στο παρόν η αστυνομία σε μία απόπειρα να επιτεθεί και να διαλύσει τις δηιαδηλώσεις.

Κάτι τέτοιο πρέπει να στήθηκε και στη Θεσσαλονίκη σήμερα, όπως φαίνεται από ορισμένες φωτογραφίες οι οποίες προκαλούν αίσθηση. Οι φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας σήμερα από την κινητοποίηση που έγινε στην Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο της 24ωρης απεργίας που κήρυξαν η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ για την τραγωδία στα Τέμπη και με αίτημα να μην υπάρξει συγκάλυψη, να αποκαλυφθεί η αλήθεια και να τιμωρηθούν οι ένοχοι.

Στον λογαριασμό του στο Τwitter ένας χρήστης έβαλε τέσσερις φωτογραφίες που απεικονίζουν κουκουλοφόρους  να βρίσκονται πίσω από διμοιρία MAT στη Θεσσαλονίκη, στη συμβολή των οδών Εγνατίας και Μητροπολίτου Γενναδίου.

Οι κουκουλοφόροι είναι ντυμένοι σαν αντιεξουσιαστές και «διορθώνουν» ο ένας τον εξοπλισμό του άλλου, αδιαφορώντας για την παρουσία της αστυνομίας. Η φωτογραφία αυτή δίνει και μία απάντηση γιατί οι γνωστοί άγνωστοι, όπως έχουν επανειλλημένα παοκληθεί παραμένου ασύλληπτοι, παρότι σε κάθε διαδήλωση περιμένουν να κάνουν την εμφάνισή τους.

Δείτε την ανάρτηση και τις φωτογραφίες:

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X