Παρασκήνιο

Το μυστήριο με τον Γιώργο Τράγκα και ο νοσηρός εγκέφαλος

Το μυστήριο με τον Γιώργο Τράγκα και ο νοσηρός εγκέφαλος
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Τι ακριβώς συμβαίνει με τον Γιώργο Τράγκα και τα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 αναρωτιούνται όσοι κάθε πρωί το τελευταίο διάστημα ακούμε τον γνωστό δημοσιογράφο να επιτίθεται εναντίον του πρωθυπουργού και της συνολικά της κυβέρνησης..

Ο Γ. Τράγκας κατήγγειλε μάλιστα δημοσίως –με το γνωστό του ύφος -ότι ασκούνται πιέσεις στην ιδιοκτησία του ραδιοσταθμού προκειμένου να του κόψει την εκπομπή. Πιέσεις στον Γιάννη Κουρτάκη δηλαδή. «Ουδείς σκεπτόμενος ιδιοκτήτης δεν μπορεί να μη λάβει υπόψη του τις πιέσεις της εξουσίας. Οι πολιτικοί που αγαπούν τον ολοκληρωτισμό αγαπούν τη νοσηρότητα» έλεγε σήμερα το πρωί ο Γιώργος Τράγκας. «Ο νοσηρός εγκέφαλος δεν θέλει να είμαι μαζί σας».

Με δεδομένο ότι το συμβόλαιο του δημοσιογράφου ανανεώθηκε με τον σταθμό μόλις τον περασμένο Φεβρουάριο η διαφωνία μοιάζει να μην έχει τόσο πολιτικό χρώμα , αλλά το χρώμα του χρήματος.

Ο συνωστισμός δημοσιογράφων στο Μέγαρο Μαξίμου έχει φέρει όπως είναι φυσικό αντιπαραθέσεις και γκρίνιες σε διάφορα μέτωπα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας είναι έξαλλος με τον Δημήτρη Τσιόδρα καθώς θεωρεί ότι ο τελευταίος προωθεί την συνάδελφο του αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπο Αριστοτελία Πελώνη. Τα παραπολιτικά που είδαν το φως της δημοσιότητας ότι η κ. Πελώνη χαίρει τις απολύτου εκτίμησης του πρωθυπουργού ήρθαν να επιβεβαιώσουν τις υποψίες του Στέλιου Πέτσα.

Την ίδια ώρα –οι ίδιες πηγές λένε– ότι ο Γιάννης Βλαστάρης δεν είναι και στα πολύ επάνω του και μάλλον κατευθύνεται προς την έξοδο…

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X