Παρασκήνιο

Βόμβα. Προς συνεργασία Ηλιόπουλου-Γερουλάνου στην Αθήνα

Βόμβα. Προς συνεργασία Ηλιόπουλου-Γερουλάνου στην Αθήνα
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Μία πολύ σημαντική είδηση με ευρύτερη πολιτική σημασία από αυτή που φαίνεται με πρώτη ανάγνωση, δημοσίευσε ο Βασίλης Σκουρής στον ιστότοπο ieidiseis.gr.  Αναφέρεται στις ζυμώσεις για συνεργασία στις δημοτικές εκλογές για το Δήμο της Αθήνας.

Αν ευοδωθεί η συνεργασία, όπως περιγράφεται, θα πρόκειται για μία πολύ ενδιαφέρουσα κίνηση οι οποίες μπορεί να φέρει πιο κοντά της προοδευτικές δυνάμεις και να ανοίξει το δρόμο για συνεργασίες και σε άλλα πεδία. Οπως αναφέρει ο δημοσιογράφος, οι δυο βασικοί αντίπαλοι του Κώστα Μπακογιάννη το 2019, ο Νάσος Ηλιόπουλος και ο Παύλος Γερουλάνος, θα είναι υποψήφιοι βουλευτές στις προσεχείς κάλπες και μάλιστα στην περιφέρεια που γνωρίζουν άριστα, την Α΄ Αθηνών.

Σε περίπτωση δε που ο ΣΥΡΙΖΑ κερδίσει τις εκλογές ο Νάσος Ηλιόπουλος θα είναι μέλος στην κυβέρνηση που θα σχηματίσει ο Αλέξης Τσίπρας, με την όποια συμμαχική δύναμη υπάρξει. Παράλληλα, Ηλιόπουλος και Γερουλάνος, σύμφωνα με τις πληροφορίες, αλληλοεκτιμούνται και έχουν καλή χημεία.

Όπως είναι σε θέση να γνωρίζουν τα «Παιχνίδια Εξουσίας», μεταξύ των δυο παρατάξεων υπάρχουν ανοιχτοί δίαυλοι, ενώ στο παρασκήνιο-σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές-αναζητείται κοινός υποψήφιος για το Δήμο Αθηναίων, που μπορεί να νικήσει τον Κώστα Μπακογιάννη.

Επαναλαμβάνουμε πως ο δρόμος προς τις κάλπες για την Αυτοδιοίκηση είναι ακόμα μακρύς, αλλά οι διεργασίες ήδη ξεκίνησαν.

ΥΓ: Γνωρίζουμε γράφοντας το ρεπορτάζ πως ενδεχομένως οι πρωταγωνιστές μας διαψεύσουν. Να πούμε, λοιπόν, προκαταβολικά πως διάψευση δεν δεχόμαστε και να θυμίσουμε πως… δεν έχουμε διαψευστεί ποτέ!

Πηγή: iEidiseis / Βασίλης Σκουρής

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X