Παρασκήνιο

Υπουργοί και βουλευτές της ΝΔ “πυροβολούν” τον Τάκη Θεοδωρικάκο

Υπουργοί και βουλευτές της ΝΔ “πυροβολούν” τον Τάκη Θεοδωρικάκο
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Όταν προέρχεσαι από άλλο κόμμα και με το καλημέρα γίνεσαι ο εξ απορρήτων του πρωθυπουργού, ο υπερυπουργός και με λίγα λόγια ένας μικρός θαυματοποιός, τότε φυσικό είναι να σου την έχουν στημένη οι συνάδελφοι σου.

Ο λόγος για τον υπουργό Εσωτερικών Τάκη Θεοδωρικάκο, ο οποίος ενόχλησε πολλά στελέχη του κόμματος όταν μετά τις εκλογές εμφανίστηκε ως ο άνθρωπος σωτήρας της ΝΔ , το στέλεχος δηλαδή που συμβούλευσε, καθοδήγησε και  χάραξε την πολιτική που ακολούθησε ο  Κυριάκος Μητσοτάκης για να κερδίσει τις εκλογές.

Φίλοι και εχθροί άρχισαν να τον αποκαλούν μουσαφίρη και υπερφίαλο λέγοντας μάλιστα ότι δεν γνωρίζει πως λειτουργεί το κόμμα.

Όταν δημιουργήθηκε το μπάχαλο με τις μάσκες ο Τακης Θεοδωρικάκος έσπευσε να πετάξει την καυτή πατάτα  στην ΚΕΔΕ. Μόνο που δεν τα υπολόγισε καλά. Η υπουργός Παιδείας που του τα είχε φυλαγμένα   για άλλο θέμα τον έβαλε στο κάδρο λέγοντας.: «Οι μάσκες παραδόθηκαν και αυτό έγινε προφανώς σε συνεννόηση του υπουργείου Εσωτερικών με την Κεντρική Ένωση Δήμων και Κοινοτήτων» είπε η Νίκη Κεραμέως.

Να θυμίσουμε ότι στις 20 Αυγούστου η υπουργός Παιδείας είχε αδειαστεί  από τον Θεοδωρικάκο: όταν η ίδια είχε χαρακτηρίσει τις μάσκες «προσωπικό εργαλείο» και «ατομική ευθύνη» και ο υπουργός Εσωτερικών ανακοίνωσε ότι θα τις διανείμει δωρεάν η κυβέρνηση σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες.

Μια ωραία οικογένεια….

ΥΓ. Να υπενθυμίσουμε ότι ο Τάκης Θεοδωρικάκος ήταν γραμματέας της ΚΝΕ, μεταπήδησε στο ΠΑΣΟΚ του Κώστα Σημίτη και στη συνέχεια βρέθηκε στο πλευρό του Κυριάκου Μητσοτάκη και ανέλαβε το υπουργείο Εσωτερικών.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X