Πολιτική

ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ: Στοχοποιούν τον Κατρίνη για να «νουθετήσουν» τον Ανδρουλάκη

ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ: Στοχοποιούν τον Κατρίνη για να «νουθετήσουν» τον Ανδρουλάκη
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Κάποιοι φαίνεται πως θέλουν να επαναφέρουν στη… γραμμή τους τον Νίκο Ανδρουλάκη και για να το καταφέρουν αυτό στοχοποίησαν τον Μιχάλη Κατρίνη.

Το παρασκήνιο και τις αιτίες πίσω από το πολιτικό bullying που δέχεται ο επικεφαλής της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ αποκαλύπτει ο… Κύριος Μάξιμος στο newsbreak.gr. Και αυτό, γράφει, εξηγεί εν πολλοίς την αιφνίδια απώλεια στήριξης του κόμματος από τα συστημικά ΜΜΕ, τα οποία… ήθελαν τον Ανδρέα Λοβέρδο πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ αλλά έδειξαν να στηρίζουν τον Νίκο Ανδρουλάκη για να «έχουν «εύκαιρο» σε μία μελλοντική συγκυβέρνηση».

«Φαίνεται όμως ότι υπάρχει μία διάσταση πολιτικών απόψεων μεταξύ του συστήματος και του νέου προέδρου, ο οποίος για να μην υπάρχει καμία αμφιβολία, βρίσκεται σε απόλυτη σύμπνοια με τον Κατρίνη.

Τα χτυπήματα του συστήματος λοιπόν στον Μιχάλη Κατρίνη, δεν αφορούν τον ίδιο και τις απόψεις του, αλλά είναι τροχιοδεικτικές βολές κατά του ίδιου του Ανδρουλάκη για να τον επαναφέρουν στην τάξη. Για παράδειγμα, εάν ο Μιχάλης Κατρίνης αρχίσει να εισηγείται τροπολογίες σε σύμπνοια π.χ. με τον Θάνο Πλεύρη, όπως έκανε ο Ανδρέας Λοβέρδος πίσω από την πλάτη της αείμνηστης Φώφης Γεννηματά, σίγουρα κάποια χτυπήματα κάτω από την μέση που δέχεται, θα έπαυαν άμεσα», σημειώνει ο Κύριος Μάξιμος.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X