Πολιτική

Πικραμμένος για Novartis: Ουδεμία σχέση έχω

Πικραμμένος για Novartis: Ουδεμία σχέση έχω
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Aνακοίνωση σχετικά με την εμπλοκή του ονόματός του στο σκάνδαλο της Novartis εξέδωσε ο πρώην υπηρεσιακός Πρωθυπουργού Παναγιώτης Πικραμμένος.

Η δήλωση για το σκάνδαλο της φαρμακοβιομηχανίας Novartis από τον πρώην υπηρεσιακό Πρωθυπουργό Παναγιώτη Πικραμμένο:

«Ουδεμία σχέση έχω με το σκάνδαλο της φαρμακοβιομηχανίας Novartis, τόσο εγώ προσωπικά, όσο και η υπηρεσιακή κυβέρνηση της χρονικής περιόδου Μαΐου -Ιουνίου 2012», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Για την Ιστορία ο Παναγιώτης Πικραμμένος, διετέλεσε υπηρεσιακός Πρωθυπουργός της Ελλάδας και Πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας. Στις 16 Μαΐου 2012, έλαβε από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια την εντολή σχηματισμού υπηρεσιακής κυβέρνησης για να οδηγήσει τη χώρα σε εκλογές.

Το βράδυ της ίδιας ημέρας ορκίστηκε Πρωθυπουργός, ενώ τα υπόλοιπα δεκαέξι μέλη της κυβέρνησής του ορκίστηκαν ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας στο Προεδρικό Μέγαρο στις 17 Μαΐου 2012. Στις 9 Ιουνίου 2012, δήλωσε με επιστολή του ότι παραιτήθηκε από τη λήψη των μηνιαίων αποδοχών του ως Πρωθυπουργός για τη διάρκεια της θητείας του.

Novartis

Στο σκάνδαλο φέρονται να εμπλέκονται δύο πρώην πρωθυπουργοί και οκτώ πρώην υπουργοί. Οι δύο πρωθυπουργοί είναι ο Αντώνης Σαμαράς και ο Παναγιώτης Πικραμμένος. Οι υπουργοί που εμπλέκονται έχουν θητεύσει στα υπουργεία  ΥγείαςΑνάπτυξης και Οικονομικών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι πρώην υπουργοί και αναπληρωτές υπουργοί που περιλαμβάνονται στη δικογραφία είναι οι Γιάννης Στουρνάρας, Ευάγγελος Βενιζέλος, Δημήτρης Αβραμόπουλος, Αλέξανδρος Λυκουρέντζος, Γιώργος Κουτρουμάνης, Άδωνις Γεωργιάδης, Σταύρος Σαλμάς και Ανδρέας Λοβέρδος.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X