Πολιτική

Πλεύση Ελευθερίας: Αποχώρησε η βουλευτής Αρετή Παπαϊωάννου

Πλεύση Ελευθερίας: Αποχώρησε η βουλευτής Αρετή Παπαϊωάννου
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Φυλλοροεί το κόμμα της Ζωής Κωνσταντοπούλου. Σήμερα ανακοινώθηκε ακόμη μία αποχώρηση από την Πλεύση Ελευθερίας και την Κοινοβουλευτική Ομάδα της, η οποία πάντως δεν προκαλεί ιδιαίτερη έκπληξη.

Πρόκειται για την βουλευτή Αρετή Παπαϊωάννου, μητέρα του Μιχάλη Χουρδάκη, η οποία με επιστολή της στον πρόεδρο της Βουλής Κώστα Τασούλα, ανακοίνωσε την απόφαση της να εγκαταλείψει την Πλεύση Ελευθερίας, καταγγέλλοντας ταυτοχρόνως σε υψηλούς τόνους ανοίκειες συμπεριφορές  στο πρόσωπό της,ύστερα από την αποχώρηση του γιου της Μιχάλη Χουρδάκη από την κοινοβουλευτική ομάδα της “Πλεύσης Ελευθερίας”.

«Η αποχώρησή μου έρχεται ως αυτόθροη συνέπεια της απαξιωτικής συμπεριφοράς, κατά τις τελευταίες εβδομάδες, της επικεφαλής της ΚΟ – και ορισμένων μελών αυτής – προς το πρόσωπό μου, έπειτα – κυρίως – από την αποπομπή του βουλευτή της Α Θεσσαλονίκης Δρ. Μιχαήλ Χουρδάκη, με μοναδική αιτία τη συγγενική σχέση», τονίζει μεταξύ άλλων στην επιστολή της η Αρετή Παπαϊωάννου.

Σε άλλο σημείο της επιστολής της τονίζει πως «παρά το γεγονός ότι έχει προ – υπογράψει «δήλωση» με την οποία δεσμεύεται να παραδώσει την έδρα της όποτε της ζητηθεί», δεν προτίθεται να το πράξει «καθώς η κυρία Κωνσταντοπούλου δεν σεβάστηκε την προσωπικότητά μου».

Ολόκληρη η επιστολή αποχώρησης της Αρετής Παπαϊωάννου

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X