Κοινωνία

Μπέος για Κωνσταντοπούλου: «Έχω μάθει να την πέφτω σε γυναίκες και όχι να μου την πέφτουν»

Μπέος για Κωνσταντοπούλου: «Έχω μάθει να την πέφτω σε γυναίκες και όχι να μου την πέφτουν»
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Στην εκπομπή Super Κατερίνα μίλησε ο Αχιλλέας Μπέος με αφορμή την πρόσφατη ανάρτησή του, στην οποία κατήγγειλε τη Ζωή Κωνσταντοπούλου για… σεξουαλική παρενόχληση.

«Με την κυρία Κωνσταντοπούλου συναντηθήκαμε και στον διάδρομο του δικαστηρίου. Το τι εκστόμισε δε θέλω να δώσω συνέχεια γιατί δεν είναι και ωραίο. Στο βίντεο βλέπετε περνάει από μπροστά μου. Στον διάδρομο του δικαστηρίου, ξανασυναντηθήκαμε. Το “κούκλε” το είπε, το που δεν έχει σημασία… Η ανάρτησή μου είναι ξεκάθαρη, περιέχει ένα κομμάτι σοβαρότητας και ένα χιούμορ» ανέφερε αρχικά ο Αχιλλάς Μπέος και πρόσθεσε: «Εγώ έχω μάθει να την πέφτω στις γυναίκες, όχι να μου την πέφτουν… ».

«Θέλετε να το μεταφράσω σε χιούμορ αυτό που είπε η κυρία Κωνσταντοπούλου προς εμένα; Μπορεί να ήταν και χιούμορ, μπορεί να ήταν και πείραγμα. Τι; Είμαι κούκλος; Έχει περάσει αυτή η εποχή… Θα μπορούσε κάποιος το “γειά σου κούκλε” να το εκλάβει και σαν σεξουαλική παρενόχληση. Εγώ το περνάω και σαν χιούμορ. Γελάει εκεί, δε τη βλέπετε; Ιδιαίτερα όταν γελάει, είναι γυναικάρα» είπε σε άλλο σημείο ο Αχιλλέας Μπέος.

Δείτε το βίντεο

 



 

Η ανάρτηση του Αχιλλέα Μπέου

Προ ολίγων ημερών, ο Αχιλλέας Μπέος περιέγραψε σε ανάρτησή του στο Facebook τη στιγμιαία συνάντηση που είχαν στο προαύλιο του Δικαστικού Μεγάρου στον Βόλο.

Ο δήμαρχος Βόλου υποστηρίζει ότι η κυρία Κωνσταντοπούλου, την ώρα που τον προσπερνούσε του είπε «γεια σου κούκλε, τι κάνεις;».

«Προβληματίζομαι ακόμα περισσότερο προς τι η ανεξήγητη εμμονή, πραγματικό “κόλλημα”, που η εν λόγω έχει με το πρόσωπό μου», λέει ο κ. Μπέος, που προχωρά και σε ερμηνεία της φράσης της κυρίας Κωνσταντοπούλου.

«Ο ένας ως “πείραγμα”, αν και η ίδια εμφανώς στερείται, μεταξύ πολλών άλλων, και χιούμορ. Και ο άλλος ως σεξουαλική παρενόχληση, που δεν θέλω να το πιστέψω. Kυρίως λόγω της αυτοεκτίμησης που έχω. Σε κάθε περίπτωση πρόκειται για μια ιδιαίτερη προτίμησή της σε μένα, ανεξήγητη καθώς ούτε τη γνωρίζω, ούτε την έχω συναντήσει, ούτε έχω μιλήσει ποτέ μαζί της. Αυτή την τύχη, ομολογώ, την είχα…», σημειώνει.

Ωστόσο, όπως καταλήγει, «ίσως πρόκειται για μανία προβολής, ιδιαίτερα μάλιστα εν όψει ευρωεκλογών…».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X