Πολιτική

Πόλεμος! Ο Πέτσας ζητά την διαγραφή του Νίκου Παππά!

Πόλεμος! Ο Πέτσας ζητά την διαγραφή του Νίκου Παππά!
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Την διαγραφή του Νίκου Παππά από τον ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε, με δήλωση του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας.

Η δήλωση του κ. Πέτσα είναι η ακόλουθη:

«24 ώρες μετά την αποκάλυψη ενός αδίστακτου παρακράτους επί των ημερών της διακυβέρνησής του ο κ. Τσίπρας εξακολουθεί να σιωπά. Τα ερωτήματα, όμως, είναι αμείλικτα. Γνώριζε την ύπαρξη παρακράτους ο κ. Τσίπρας; Αν ναι τι έκανε γι αυτό; Ενημερώθηκε από τον κ. Παππά τότε υπουργό Επικρατείας της κυβέρνησής του και πιο στενό του συνεργάτη; Σε κάθε περίπτωση ως ελάχιστο δείγμα σεβασμού στους κανόνες της Δημοκρατίας οφείλει να διαγράψει άμεσα τον κ. Παππά από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ και να δώσει εξηγήσεις στον ελληνικό λαό».

Παπαγγελόπουλος: «Κι εμένα μαγνωτοφώνησε ο Μιωνής αλλά αυτή την κασέτα δεν την βγάζει»!

Υπενθυμίζεται ότι την Δευτέρα 22/06/2020 ο επιχειρηματίας Σάμπι Μιωνή με υπόμνημα που κατέθεσε στην προανακριτική και συνοδευόταν από ηχητικό ντοκουμέντο που είχε ηχογραφήσει ο ίδιος φέρεται να συνομιλεί το 2016 με τον τότε υπουργό Επικρατείας Νίκο Παππά εκτός Ελλάδος. Ο κ. Παππάς φέρεται να λέει πολλές φορές στην διάρκεια της συνομιλίας ότι θα ζητήσει εξηγήσεις ο ίδιος από την εισαγγελέα κα Τουλουπάκη.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του επιχειρηματία Σάμπυ Μιωνή, στην συνομιλία που είχαν με τον Νίκο Παππά σχετικά με τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο του είχε αναφέρει: «ο Παπαγγελόπουλος έχει τη δική του ατζέντα» και ότι «ξέρω, καταλαβαίνω και μαθαίνω» ότι «κάποιοι βγάζουν λεφτά» και, μάλιστα, «πολλά λεφτά» και ότι «έκανε το δικό του outsourcing».

Η… κατάληξη

Επίσης, ο κ. Παππάς φέρεται να καθησυχάζει τον Μιωνή ο οποίος ανησυχεί ότι θα εκδοθούν εντάλματα εξαιτίας των οποίων δεν θα μπορεί να ταξιδέψει και σε άλλο σημείο παραδέχεται ότι ο κ. Παπαγγελόπουλος τον αφήνει απέξω.

Παππάς: «Γελοίος αντιπερισπασμός της ΝΔ μετά τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις για Ράικου και Σαμαρά»

Αξιοσημείωτη είναι επίσης η κατάληξη της συνομιλίας που φέρονται να είχαν ο κ. Νίκος Παππάς με τον Σάμπι Μιωνή στην οποία αναφέρονται στην τότε σύζυγο του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Μαρέβα Γκραμπόφσκι. Εδώ ο κ. Παππάς φέρεται να ζητάει από τον κ. Μιωνή να βγει να μιλήσει ο Σταύρος Παπασταύρου για εκείνη.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X