Media

Πολυτεχνείο: Οργή στο ΚΚΕ! Το Αθηναϊκό Πρακτορείο έβαλε fake φωτογραφία

Πολυτεχνείο: Οργή στο ΚΚΕ! Το Αθηναϊκό Πρακτορείο έβαλε fake φωτογραφία
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Για ακόμα μία φορά το ΑΠΕ – ΜΠΕ με φωτογραφία αρχείου παλαιότερης κινητοποίησης του ΚΚΕ, υπονομεύει την πορεία του μπλοκ για την εξέγερση στο Πολυτεχνείο.

Συγκεκριμένα, σε θέμα που δημοσιεύτηκε στις 10.46, με τίτλο «Ολοκληρώθηκε η πορεία του ΚΚΕ προς την αμερικανική πρεσβεία», αυτό που τραβάει την προσοχή είναι η φωτογραφία.

Πολυτεχνείο: Της έκοψαν 300 ευρώ πρόστιμο για… ένα λουλούδι! video

Εν μέσω πανδημίας η πορεία του ΚΚΕ στη φωτογραφία του πρακτορείου, παρουσιάζει τα μέλη του να μην τηρούν τα μέτρα υγειονομικής προστασίας, κάτι που δε συνέβη. Παράλληλα το Αθηναϊκό Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων παραλείπει να σημειώσει ότι πρόκειται για «φωτογραφία αρχείου».

Πολυτεχνείο

Για την ιστορία αναφέρουμε ότι η φωτογραφία που χρησιμοποίησε το ΑΠΕ – ΜΠΕ είναι με ημερομηνία 17/11/2019 16:14

Λίγο αργότερα η φωτογραφία αντικαταστάθηκε ωστόσο τα ερωτηματικά παραμένουν καθώς θα μπορούσε η ανάρτηση να συνοδεύτε από το «φωτογραφία αρχείου» χωρίς να υπονομεύεται η πορεία.

Το ΚΚΕ καταγγέλει το ΑΠΕ-ΜΠΕ για προβοκάτσια

«Προβοκάτσια» από το ΑΠΕ – ΜΠΕ καταγγέλλει το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ σε ανάρτησή του, στο Twitter.

Μόνος στο Πολυτεχνείο ο Παύλος Πολάκης

«Η φωτογραφία που συνοδεύει την είδηση είναι από κινητοποίηση προηγούμενων χρόνων» τονίζει το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ.

Μάλιστα ο Περισσός συνοδεύει την ανάρτησή του με φωτογραφίες από την σημερινή κινητοποίηση που αποκαλύπτουν την λαθροχειρία του Αθηναϊκού Πρακτορείου.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X