Πολιτική

Πονοκέφαλος για τον Νίκο Ανδρουλάκη ο Γιάννης Σγουρός

Πονοκέφαλος για τον Νίκο Ανδρουλάκη ο Γιάννης Σγουρός
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Μετά τις εκατοντάδες (145) αποχωρήσεις υποψηφίων βουλευτών αλλά και τις (τρεις προς το παρόν) μεταγραφές στη ΝΔ, ένα ακόμη μεγάλο πρόβλημα γιγαντώνεται για τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ. Πρόκειται για την υποψηφιότητα του πρώην περιφερειάρχη και νυν επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης στην Περιφέρεια Αττικής Γιάννη Σγουρού.

Ο Γιάννης Σγουρός, ο οποίος στις εσωκομματικές εκλογές στήριξε τον Γ. Παπανδρέου, παρά το γεγονός ότι από την Χαριλάου Τρικούπη του έχει διαμηνυθεί ότι δεν θα στηριχθεί από το ΠΑΣΟΚ -ΚΙΝΑΛ για την Περιφέρεια Αττικής, ενώ έγιναν και προσπάθειες που δεν καρποφόρησαν, να είναι υποψήφιος στο Νότιο Τομέα, επιμένει ότι θα είναι υποψήφιος περιφερειάρχης στις εκλογές του Οκτωβρίου του 2023.

Μάλιστα σήμερα στις 6.30 το απόγευμα παργματοποιεί εκδήλωση για τα 20 χρόνια της παράταξης “Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση Αττικής”  η οποία στις προηγούμενες εκλογές είχε λάβει 17,4% (277.485 ψήφους).

Σε αυτή θα τιμηθούν:

-«Η προσφορά της αείμνηστης #Φώφης #Γεννηματά στην παράταξή, την αυτοδιοίκηση και την Αττική», βραβείο που σύμφωνα με πληροφορίες, θα παραλάβει ο σύζυγος της πρόωρα χαμένης πρώην προέδρου του ΠΑΣΟΚ -ΚΙΝΑΛ, Ανδρέας Τσούνης, γνωστός για την κριτική που έχει ασκήσει κατά καιρούς στη νέα ηγεσία του κόμματος.

-«Ο συνθέτης Χρήστος #Νικολόπουλος  για την πολύτιμη προσφορά του στο λαϊκό τραγούδι» και

-«Ο πρωτοπόρος  σκηνοθέτης Τάσος #Μπιρσίμ», που ως γνωστόν ήταν ο σκηνοθέτης του Ανδρέα Παπανδρέου.

H στήριξη του ΠΑΣΟΚ και η πρόταση ΣΥΡΙΖΑ

Να σημειωθεί ότι για την Περιφέρεια Αττικής, σύμφωνα με πληροφορίες της aftodioikisi.gr, ο κ. Ανδρουλάκης βρίσκεται εδώ και αρκετό καιρό σε συζητήσεις με τον Πρόεδρο του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών Γιάννη Χατζηθεοδοσίου τον οποίο φαίνεται ότι, τουλάχιστον επί του παρόντος, προκρίνει.

Αναφορικά με τον ΣΥΡΙΖΑ, παρακολουθεί, προς το παρόν, από κοντά τις εξελίξεις, ώστε να υπάρξει μία κοινή υποψηφιότητα με το ΠΑΣΟΚ -ΚΙΝΑΛ. Σε αυτό το πλαίσιο, σύμφωνα με πληροφορίες της aftodioikisi.gr, έχει πέσει στο τραπέζι η σκέψη να προταθεί στον κ. Σγουρό να είναι υποψήφιος στο Νότιο Τομέα με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ή εναλλακτικά στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας στην τέταρτη (οριακά εκλόγιμη) θέση.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X