Πολιτική

Προσφυγικό: Αντάρτικο Μουτζούρη και επίθεση σε Μηταράκη

Προσφυγικό: Αντάρτικο Μουτζούρη και επίθεση σε Μηταράκη
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Στις μυλόπετρες του Μαξίμου και της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου βρίσκεται ο Νότης Μηταράκης. Και όπως δείχνουν τα πράγματα πολύ δύσκολα θα ξεμπλέξει. Κι΄ αυτό γιατί όπως σας αποκάλυψε ο eretikos.gr ο Μητσοτάκης έγινε “τούρκος” όταν έμαθε για το “πάγωμα”  των επιτάξεων, ενώ σκληρά κατά Μηταράκη επιτέθηκε ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, Κώστας Μουτζούρης. Τον κατηγορεί για αθέτηση συμφωνίας.

Σε ανάρτησή του ο Περιφερειάρχης, κάνει λόγο για αθέτηση της συμφωνίας που είχε με την κυβέρνηση, τονίζοντας:

«Την Δευτέρα το πρωί συμφωνήθηκε σε δημόσια εκπομπή να «παγώσουν» τα μέτρα επιτάξεως εκτάσεων και νομοθετικού περιεχομένου έως την επόμενη εβδομάδα και να ξαναγίνει διάλογος από ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΒΑΣΗ.

»Τώρα το Υπουργείο ισχυρίζεται, ότι το μόνο που αναμένει είναι «υπόδειξη θέσεων για τις νέες δομές».

»ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΗΘΗΚΕ ΑΥΤΟ. Πρόκειται για εν συνεχεία αλλαγή στάσεως της. Ας μην περιμένει αδίκως».

Σε δηλώσεις του πάντως στο MEGA, ο Νότης Μηταράκης, ξεκαθάρισε ότι «οι μπουλντόζες θα αρχίσουν να δουλεύουν το αμέσως προσεχές διάστημα» δείχνοντας πως και η κυβέρνηση είναι έτοιμη να σκληρύνει τη στάση της.

Και όπως καταλαβαίνετε το μπρα-ντε-φερ Μηταράκη Μουτζούρη μόνο καλά δεν προοιωνίζεται για τον υπουργό και την κυβέρνηση. Οπότε τα πράγματα δυσκολεύουν ακόμα περισσότερο για τον Νότη Μηταράκη, που ο Κυριάκος Μητσοτάκης έβαλε στην “μαύρη λίστα”.

Εν κατακλείδι πολύ άσχημα έμπλεξε ο Νότης Μηταράκης και κινδυνεύει να παίξει το ρόλο Ιφιγένειας…

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X