Παρασκήνιο

Σε λίγο για τον Άδωνι θα φταίνε… και τα δέντρα! Τώρα κατηγορεί ανερυθρίαστα τους σερβιτόρους! video

Σε λίγο για τον Άδωνι θα φταίνε… και τα δέντρα! Τώρα κατηγορεί ανερυθρίαστα τους σερβιτόρους! video
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ενδεικτικά της κυβερνητικής ανευθυνότητας, εξοργιστικά κι αδιανόητα είναι όσα δήλωσε σήμερα ο Υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος δεν δίστασε να επιρρίψει την ευθύνη της ανεργίας στους… εργαζόμενους!

Ο αντιπρόεδρος του κυβερνώντος κόμματος επέλεξε και σήμερα να επικαλεστεί την ατομική ευθύνη προκειμένου να μην επωμιστεί ο ίδιος και η κυβέρνηση τις δικές τους!

Όταν ο Άδ. Γεωργιάδης ερωτήθηκε από τον δημοσιογράφο Γ. Παπαδάκη τι θα γίνουν όλοι αυτοί οι άνθρωποι που λόγω του lockdown στη Θεσσαλονίκη έχουν βρεθεί άνεργοι, ο ίδιος ξεκαθάρισε ότι το κράτος δεν πρόκειται να τους στηρίξει με αποζημίωση ειδικού σκοπού.

Μαξίμου: Φοβάται νέα επίθεση του Αντώνη Σαμαρά

Ο δημοσιογράφος επεσήμανε ότι στη Θεσσαλονίκη έχει σταματήσει να εργάζεται το 30% των εργαζομένων σε χώρους εστίασης (σερβιτόροι, dj’s κλπ) λόγω των περιοριστικών μέτρων.

«Η πανδημία είναι συνολικό ζήτημα» δήλωσε ο υπουργός ο οποίος ενέταξε τώρα την ευθύνη σε… κοινωνική για όσους είναι εμβολιασμένοι καθώς η ατομική πλέον δεν αποδίδει για όσους είναι εμβολιασμένοι!

«Το γκαρσόνι να πάει σπίτι του που δεν εμβολιάζονται και να πει “παιδιά εμβολιαστείτε γιατί χανόμαστε”», είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης προκαλώντας την αντίδραση του πάνελ.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X