Πολιτική

Σκάνδαλο Novartis : Η απάντηση από τους εισαγγελείς διαφθοράς

Σκάνδαλο Novartis : Η απάντηση από τους εισαγγελείς διαφθοράς
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Με μια λιτή ανακοίνωση οι εισαγγελείς διαφθοράς που χειρίζονται την υπόθεση του σκανδάλου της Novartis απάντησαν σε όσους επιτίθενται στην εισαγγελία διαφθοράς για τη δικογραφία που κατατέθηκε στη Βουλή.

Η Ελένη Τουλουπάκη και οι επίκουροι εισαγγελείς διαφθοράς Χρήστος Ντζούρας και Στέλιος Μανώλης,  δεν αφήνουν αναπάντητη καμία από τις “κατηγορίες”, που εκτοξεύτηκαν σε βάρος τους, από τους εμπλεκόμενους στην υπόθεση και το περιβάλλον τους, για δήθεν παράτυπους χειρισμούς από την πρώτη στιγμή που έγιναν γνωστές οι διαστάσεις της υπόθεσης.

Τι λέει η ανακοίνωση

Δηλώνουν κατηγορηματικά: «Ουδέποτε συμμετείχαμε σε κοινή σύσκεψη με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο ή με οποιοδήποτε άλλο κυβερνητικό στέλεχος για την υπόθεση NOVARTIS. Οι μάρτυρες τέθηκαν σε καθεστώς προστασίας τηρώντας πιστά το γράμμα του νόμου. Το τμήμα της δικογραφίας που αφορά σε πολιτικά πρόσωπα υποβλήθηκε στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου ως είχαμε εκ του Συντάγματος υποχρέωση.»

Διευκρινίζεται επίσης ότι η έρευνα που διενεργείται στην Ελλάδα για τη Novartis είναι παράλληλη και όχι κοινή σε σχέση με ενδεχόμενες έρευνες που πιθανώς διενεργούνται από άλλα κράτη.

Κάποιος να τραβήξει το αυτί του Αδωνι. Σκληρές επιθέσεις Καραμανλικών

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X