Πολιτική

Σοκ! Ο περιφερειάρχης επιτίθεται στον Μητσοτάκη και δείχνει τα γεννητικά του όργανα (βίντεο)

Σοκ! Ο περιφερειάρχης επιτίθεται στον Μητσοτάκη και δείχνει τα γεννητικά του όργανα (βίντεο)
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Επιθέσεις εναντίον Μητσοτάκη και κυβέρνησης, που καθιστά δύσκολη ως αδύνατη τη συνεννόηση με τις τοπικές κοινότητες, εκδηλώθηκαν από τη Λέσβο και την περιφέρεια. Ο περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κ. Μουτζούρης αποκλείστηκε από το διάλογο, ύστερα από βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο.

Η ΝΟΔΕ Λέσβου επιτίθεται στην κυβέρνηση και την κατηγορεί για γιγάντωση του λαϊκισμού. Τα μέλη της απειλούν με παραιτήσεις αν ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον οποίο κάνουν έκκληση δεν τηρήσει απαρέγκλιτα τις δεσμεύσεις της κυβέρνησης για το μεταναστευτικό.

Πιο συγκεκριμένα η κατάσταση με τον περιφερειάρχη Κώστα Μουτζούρη έγινε εκρηκτική μέχρι του σημείου το Μαξίμου να τον αποκλείσει από τις συζητήσεις για την εκτόνωση της κατάστασης.

Αιτία ένα βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο. Σε αυτό φαίνεται ο περιφερειάρχης την ώρα που συνομιλεί στο τηλέφωνο -πιθανότατα- με τον υπουργό Επικρατείας Γιώργο Γεραπετρίτη, να φαίνεται να λέει «να και αν είναι οργισμένος ο πρωθυπουργός», δείχνοντας τα…γεννητικά του όργανα! Πρόκειται για ένα συγκλονιστικό ντοκουμέντο, καθώς εκτός από τις φράσεις που εκστομίζει ο Κ. Μουτζούρης, χαρακτηρίζει τα ΜΑΤ που πήγαν στο νησί της Λέσβου, ως «στρατό κατοχής, στρατό του Ερντογάν».

«Μετά από αυτή τη χυδαία συμπεριφορά, δεν έχουμε να πούμε κάτι με τον κ. Μουτζούρη. Θα συνομιλήσουμε με τους υπόλοιπους αυτοδιοικητικούς. Είναι κρίμα για τα νησιά να είναι σε αυτή την δύσκολη συγκυρία περιφερειάρχης ο κ. Μουτζούρης» έλεγαν κυβερνητικά στελέχη, αμέσως μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο.

Και όπως γίνεται αντιληπτό έπεσε πολύ λάδι στη φωτιά και ύστερα από τον αποκλεισμό του περιφερειάρχη, η συνεννόηση γίνεται ακόμα πιο δύσκολη ανάμεσα στις δύο πλευρές

Από την πλευρά της η ΝΟΔΕ Λέσβου συνεδρίασε και τα μέλη της απειλούν με παραίτηση. Πιο συγκεκριμένα μετά από την έκτακτη συνεδρίαση της έλαβε την κάτωθι απόφαση, την οποία γνωστοποίησε προς τη Γραμματεία του Οργανωτικού της Νέας Δημοκρατίας:

«Η ΝΟΔΕ Λέσβου καταδικάζει τη βία που επέδειξαν τα ΜΑΤ απέναντι στους συνδημότες μας.

»Δυστυχώς, η κυβέρνηση αντί να χτίσει σχέση εμπιστοσύνης με τη Λεσβιακή κοινωνία προβαίνοντας σε πράξεις και μέτρα για την αποσυμφόρηση του νησιού από τους μετανάστες και χωρίς να εξαντλήσει κάθε τρόπο πειθούς για το σύνολο των προτεινόμενων από αυτήν μέτρων ανακούφισης των ήδη δοκιμαζόμενων από το μεταναστευτικό Λέσβιων, απεναντίας δημιούργησε συνθήκες τέτοιες που γιγάντωσαν τον λαϊκισμό και κατέστησε φανατικούς επικριτές της εκείνους που ευνόησαν με την πολιτική τους, τα τελευταία χρόνια, τη μετατροπή των νησιών μας σε αποθήκες ψυχών.

»Επειδή εμείς θέτουμε πάνω από την κομματική μας συνείδηση το συμφέρον των συνδημοτών μας και του τόπου, όπου ζούμε και εργαζόμαστε, κάνουμε έκκληση στον Πρόεδρο του Κόμματός μας, κ. Κ. Μητσοτάκη, να τηρήσει απαρέγκλιτα τις δεσμεύσεις της κυβέρνησης για το μεταναστευτικό, άλλως υποβάλλουμε τις παραιτήσεις μας από τη ΝΟΔΕ».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X