Πολιτική

«Σωκράτης Φάμελλος: Ο Μητσοτάκης το έβαλε στα πόδια για να μην απαντήσει για τις πυρκαγιές

«Σωκράτης Φάμελλος: Ο Μητσοτάκης το έβαλε στα πόδια για να μην απαντήσει για τις πυρκαγιές
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Την επιλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη να το «βάλει στα πόδια» αμέσως μετά την τοποθέτησή του στην Ολομέλεια επέκρινε στη δευτερολογία του ο Σωκράτης Φάμελλος, στηλιτεύοντας την επιλογή του Κώστα Τασούλα, ο οποίος δεν του έδωσε τον λόγο στον μεταβατικό αμέσως μετά την ομιλία του Κυρ. Μητσοτάκη.

«Καταγγέλλω την άρνηση του προέδρου της Βουλής να μου δώσει τον λόγο» είπε και συμπλήρωσε πως η αξιωματική αντιπολίτευση δεν θα επιτρέψει στον Πρόεδρο της Βουλής να δίνει τη δυνατότητα στον πρωθυπουργό να «κρύβεται» τη στιγμή που «κατά πάσα πιθανότητα υπάρχει νέο θύμα» από τις πυρκαγιές και γίνονται εκκενώσεις σε Βελεστίνο, βόρειο τμήμα Λαμίας, ΒΙ.ΠΕ Βόλου.

Μάλιστα, έκανε λόγο για σοβαρό έλλειμμα συντονισμού και επάρκειας εναέριων μέσων, γεγονός που έχει προκαλέσει τα αποτελέσματα που βιώνουν οι πολίτες με φόντο τις αλλεπάλληλες πυρκαγιές ανά την επικράτεια.

Αναφορικά με το υπό συζήτηση νομοσχέδιο, επισήμανε πως «αν οι πολίτες κατανοήσουν ότι το μισό πρόγραμμα της ΝΔ είναι 40 ευρώ σε κάθε δημόσιο υπάλληλο και ένα επίδομα σίτισης, τότε θα τους πιάσει απελπισία» και αναρωτήθηκε: «Έτσι θα τη βγάλουμε; Με επιδόματα;».

«Δεν το έβαλε στα πόδια ο Μητσοτάκης»

Με τον Κυρ. Μητσοτάκη να έχει αποχωρήσει από την Ολομέλεια, ο αντ’ αυτού, Μάκης Βορίδης, ανέλαβε την υποχρέωση να απαντήσει στα λεγόμενα του Σ. Φάμελλου.

Ο υπουργός Επικρατείας χαρακτήρισε προκλητικό να λέει ο μεταβατικός πρόεδρος της Κ.Ο. της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι ο πρωθυπουργός το έβαλε στα πόδια, κρίνοντας πως η αντιπολίτευση είναι σε δύσκολη θέση διότι η κυβέρνηση ξεδιπλώνει τα θετικά μέτρα που δεσμεύτηκε προεκλογικά στον ελληνικό λαό.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X