Πολιτική

Στέφανος Κασσελάκης: Εχουμε καλύτερη λύση για την Αθήνα από τον Κώστα Μπακογιάννη – Ακούω παράπονα από Αθηναίους

Στέφανος Κασσελάκης: Εχουμε καλύτερη λύση για την Αθήνα από τον Κώστα Μπακογιάννη – Ακούω παράπονα από Αθηναίους
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο Στέφανος Κασσελάκης, έδωσε το «παρών» στο Ίδρυμα Κακογιάννης, στην παρουσίαση των ψηφοδελτίων της Ανοιχτής Πόλης με επικεφαλής τον Κώστα Ζαχαριάδη.

«Ακούω από πάρα πολλούς Αθηναίους ότι έχουν τεράστια παράπονα από τον Κώστα Μπακογιάννη. Πιστεύω ότι έχουμε μια πολύ καλύτερη λύση. Είμαστε εδώ για να σε υποστηρίξουμε με όλη μας την καρδιά Κώστα Ζαχαριάδη και να τρέξουμε χιλιόμετρα μέχρι το τέλος» είπε απευθυνόμενος στον υποψήφιο δήμαρχο της Αθήνας ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ μπροστά σε πλήθος ΜΜΕ που τον περίμεναν για να καταγράψουν τις δηλώσεις τους.

«Πρώτη μάχη που έχουμε να δώσουμε είναι η αυτοδιοικητική, πολιτική μάχη της Αθήνας. Θυμίζω ξανά ότι οι αυτοδιοικητικές εκλογές δεν είναι μια κομματική μάχη, δεν είναι κομματική καταγραφή. Είναι όμως πολιτική σύγκρουση και πρέπει να αθροίσουμε και να πολλαπλασιάσουμε δυνάμεις. Ξεκινάμε σήμερα από το Μιχάλης Κακογιάννης και τερματίζουμε στις 15 Οκτώβρη, κάνοντας εφικτό και ρεαλιστικό αυτό που ίσως, λίγες εβδομάδες πριν φάνταζε ανέφικτο και αδύνατο» ανέφερε σε δήλωση, κατά την άφιξή του, ο Κώστας Ζαχαριάδης.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X