Πολιτική

Στέφανος Κασσελάκης: Ο Μητσοτάκης να αποπέμψει τον Αδωνι Γεωργιάδη – Τον χαρακτηρίζει πολιτικό απατεώνα

Στέφανος Κασσελάκης: Ο Μητσοτάκης να αποπέμψει τον Αδωνι Γεωργιάδη – Τον χαρακτηρίζει πολιτικό απατεώνα
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Την αποπομπή του Άδωνι Γεωργιάδη για λόγους «μέγιστης πολιτικής εξαπάτησης», ζητεί ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης με αφορμή βίντεο στο οποίο ο νυν υπουργός Υγείας κατά το παρελθόν πωλούσε δήθεν χειρόγραφα του Ιησού.

Συγκεκριμένα, ο Στ. Κασσελάκης επικαλούμενος βίντεο από το τηλεοπτικό κανάλι τηλεΆστυ στο οποίο ο Αδ. Γεωργιάδης πωλούσε αντί 20 ευρώ, βιβλίο που περιείχε δήθεν χειρόγραφα του Ιησού, τονίζει με ανάρτηση του στο Twitter ότι καθώς «ο πρωθυπουργός θεωρεί πράξη “μέγιστης πολιτικής εξαπάτησης” το να πουλάς δήθεν χειρόγραφα του Ιησού», η αποπομπή Γεωργιάδη είναι επιβεβλημένη.

Ειδικότερα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στο ίδιο βίντεο υπενθυμίζει και τη φράση του πρωθυπουργού η οποία αφορούσε στον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκο Βελόπουλο και σύμφωνα με την οποία το «να μιλάς για πατρίδα και θρησκεία ενώ ταυτόχρονα πουλάς δήθεν χειρόγραφα του Χριστού συνιστά πράξη μέγιστης πολιτικής εξαπάτησης».

 

«Θα τον αποπέμψει; Φυσικά όχι», τονίζει ο Στ. Κασσελάκης προσθέτοντας ότι θα συμβεί ότι συνέβη και με «τη φιλοναζί υποψήφια ευρωβουλευτή του, τον ομοφοβικό βουλευτή του, τον υφυπουργό του που θεωρεί ότι η γυναίκα είναι μόνο για να γεννάει, την υποψήφια ευρωβουλευτή που διακηρύσσει ότι “τα παιδιά στα Τέμπη τα σκοτώσαμε όλοι μαζί”».

Παράλληλα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ επαναλαμβάνει ότι ο Άδ. Γεωργιάδης «τοποθετήθηκε στο υπουργείο Υγείας με έναν στόχο: Τη διάλυση του ΕΣΥ προκειμένου το σύστημα υγείας να ιδιωτικοποιηθεί πλήρως. Όμως δε θα το πουλήσουν για “μόνο 20 ευρώ” όπως το βιβλίο με τις δήθεν επιστολές. Η Υγεία είναι γι’ αυτούς business».

«Κι αν αντιδρούν γιατροί και νοσηλευτές; Βαφτίζονται “κάφροι” και “ανθρωπάκια”. Ας δουν οι άνθρωποι του προοδευτικού κέντρου, που παγιδεύτηκαν ψηφίζοντας ΝΔ, ποιος διαχειρίζεται την υγεία τους» καταλήγει ο Στ. Κασσελάκης στην ανάρτησή του υπογραμμίζοντας ότι «η αλαζονεία του “41%” κρατάει όλους αυτούς τους απίθανους στο κυβερνητικό άρμα».

Αναλυτικά η ανάρτηση του Στ. Κασσελάκη:

«Ο Πρωθυπουργός θεωρεί πράξη “μέγιστης πολιτικής εξαπάτησης” το να πουλάς δήθεν χειρόγραφα του Ιησού.

Άρα η αποπομπή του -πολιτικού απατεώνα κατά τον ίδιο τον Πρωθυπουργό- υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη είναι επιβεβλημένη.

Θα τον αποπέμψει;

Φυσικά όχι.

Όπως δεν απέπεμψε τη φιλοναζί υποψήφια ευρωβουλευτή του, τον ομοφοβικό βουλευτή του, τον υφυπουργό του που θεωρεί ότι η γυναίκα είναι μόνο για να γεννάει, την υποψήφια ευρωβουλευτή που διακηρύσσει ότι «τα παιδιά στα Τέμπη τα σκοτώσαμε όλοι μαζί».

Η αλαζονεία του “41%” είναι που κρατάει όλους αυτούς τους απίθανους στο κυβερνητικό άρμα.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης τοποθετήθηκε στο υπουργείο Υγείας με έναν στόχο: Τη διάλυση του ΕΣΥ προκειμένου το σύστημα υγείας να ιδιωτικοποιηθεί πλήρως. Όμως δε θα το πουλήσουν για “μόνο 20 ευρώ” όπως το βιβλίο με τις δήθεν επιστολές. Η Υγεία είναι γι’ αυτούς business.

Κι αν αντιδρούν γιατροί και νοσηλευτές; Βαφτίζονται “κάφροι” και “ανθρωπάκια”.

Ας δουν οι άνθρωποι του προοδευτικού κέντρου, που παγιδεύτηκαν ψηφίζοντας ΝΔ, ποιος διαχειρίζεται την υγεία τους».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X