Πολιτική

Στέφανος Κασσελάκης σε Γεωργία Λαλέ: Ο καθένας διαλέγει που υποκλίνεται”.

Στέφανος Κασσελάκης σε Γεωργία Λαλέ: Ο καθένας διαλέγει που υποκλίνεται”.
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Με τη Γεωργία Λαλέ που δέχτηκε την λογοκρισία από τον Γιώργο Γεραπετρίτη για τη ροζ σημαία συναντήθηκε σήμερα ο Στέφανος Κασσελάκης.

Όπως σημειώνει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, πρόκειται για «την εικαστικό που ανέδειξε μέσω της Τέχνης τις τρομακτικές διαστάσεις της έμφυλης βίας στην Ελλάδα».

Ο Στέφανος Κασσελάκης και η Γεωργία Λαλέ
(ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ)

«Ο υπουργός των υποκλίσεων στον Ερντογάν, αποφάσισε να λογοκρίνει την Τέχνη και να υποκλιθεί εκείνες τις ημέρες στην Ακροδεξιά.

Ο καθένας διαλέγει πού “υποκλίνεται”. Άλλοι μπρος στα συμφέροντα και τους συμβιβασμούς, άλλοι στην Τέχνη και το δίκιο των ανθρώπων» τονίζει ο Στέφανος Κασσελάκης με ανάρτησή του στα social media.

Ο Στέφανος Κασσελάκης και η Γεωργία Λαλέ
(ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ)

 

Υπενθυμίζεται ότι το έργο της Γεωργίας Λαλέ, «Ενοχή της Γειτονιάς», που πραγματεύεται τα φαινόμενα της γυναικοκτονίας και της ενδοοικογενειακής βίας, ενόχλησε σφόδρα τους ευαίσθητους πατριώτες με πρώτο τον Δημήτρη Νατσιό της «Νίκης», ο οποίος ζήτησε από το βήμα της Βουλής την απόσυρσή του.

Με τον Δημήτρη Νατσιό συντάχθηκε απόλυτα ο υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης με αποτέλεσμα να απομακρυνθεί άμεσα το έργο τέχνης της για την έμφυλη βία και τις γυναικοκτονίες από το Προξενείο στη Νέα Υόρκη.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X