Πολιτική

Στη Σαλαμίνα ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Στη Σαλαμίνα ο Κυριάκος Μητσοτάκης
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Σαλαμίνα: Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέπτεται σήμερα τη Σαλαμίνα, δεύτερη εκλογική περιφέρεια του Πειραιά που έδωσε υπερδιπλάσια ποσοστά στη ΝΔ στις εκλογές του Μάη.

Γι’ αυτό το λόγο θέλει να βρεθεί στην περιοχή και να ευχαριστήσει τους κατοίκους για τα μεγάλα ποσοστά, που σύμφωνα με τη γαλάζια παράταξη οφείλονται πρωτίστως στο κοινωνικό αποτύπωμα της πολιτικής που έχει υλοποιηθεί τα τελευταία 4 χρόνια, ιδιαίτερα στις πιο λαϊκές συνοικίες.

Άλλωστε, στη στήριξη των αδυνάμων εστιάζει ο Κυριάκος Μητσοτάκης στις ομιλίες του αλλά και στο νέο σποτ της ΝΔ, υπό τον σύνθημα «Η Ελλάδα προχωρά μπροστά και δεν αφήνει κανέναν πίσω».

Εξάλλου, την Τρίτη ο κ. Μητσοτάκης αναμένεται να βρεθεί στη Ροδόπη, σε μια επίσκεψη με έντονο συμβολισμό, να στείλει το μήνυμα ότι υπάρχει μουσουλμανική μειονότητα και όχι τουρκική μειονότητα. Αναμένετα να στείλει και ένα μήνυμα με βασικό αποδέκτη τον Ερντογάν, ότι η Ελλάδα δεν θα ανεχτεί να εργαλειοποείται το ζήτημα αυτό. Μάλιστα έχει διαμηνύσει ότι εάν αναλάβει και πάλι τα ηνία της χώρας θα επιδιώξει να συναντηθεί με τον Ταγίπ Ερντογάν.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X