Πολιτική

Στο κόμμα του Γιώργου Τράγκα ο Γρηγόρης Πετράκος

Στο κόμμα του Γιώργου Τράγκα ο Γρηγόρης Πετράκος
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο Γρηγόρης Πετράκος αναλαμβάνει αναπληρωτής Γραμματέας και Εκπρόσωπος του κόμματος του Γιώργου Τράγκα «Κίνημα Ελευθέρων Ανθρώπων» (ΚΕΛΑΝ).

Το τελευταίο διάστημα ο κ. Πετράκος έχει γίνει γνωστός για τις θέσεις του ενάντια στον κορονοϊό και το lockdown, με το ΚΕΝΑΛ να συμφωνεί λέγοντας πως τα μέτρα ήταν μια «παράλογη και τυραννική φυλάκιση των Ελλήνων, που ισοπέδωσαν την οικονομία και τον πολιτισμό».

Σύμφωνα με το κόμμα του κ. Τράγκα, ο Γ. Πετράκος ήταν από τους πρώτους Έλληνες που «με τεκμηριωμένα στοιχεία, με ορθό λόγο ανάρτησε στο διαδίκτυο βίντεο και δηλώσεις, αποδομώντας όλο το αφήγημα τη χυδαίας κυβερνητικής προπαγάνδας».

Ο κ. Πετράκος αποδέχτηκε να γίνει αναπληρωτής Γραμματέας και Εκπρόσωπος στο Κίνημα Ελεύθεροι Άνθρωποι, καθώς πρόκειται για «έναν καλλιτέχνη, μια ελεύθερη φωνή».

Υπενθυμίζεται πάντως πως, τον περασμένο Νοέμβριο, η εισαγγελία Αθηνών είχε προχωρήσει σε έρευνα σε βάρος του τραγουδιστή για τη διασπορά fake news μέσω αναρτήσεων και για προτροπή σε ανυπακοή ενάντια στους νόμους.

Ο ίδιος είχε δημοσιεύσει βίντεο όπου υποστήριζε πως έκανε «έρευνα» για τον κορονοϊό, καταλήγοντας πως ο ιός υπάρχει, αλλά όχι και η πανδημία.

Την αντίδραση του Γρηγόρη Πετράκου είχε προκαλέσει και η μη προβολή της εκπομπής «Tik Talk» του Αντώνη Σρόιτερ στην οποία ήταν καλεσμένος και η οποία πραγματευόταν τις θεωρίες συνωμοσίας για τον κορονοϊό.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X