Πολιτική

Στο Νεώριο Σύρου ο Αλέξης Τσίπρας

Στο Νεώριο Σύρου ο Αλέξης Τσίπρας
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Επίσκεψη στο Νεώριο της Σύρου αναμένεται να πραγματοποιήσει ο Αλέξης Τσίπρας σήμερα Παρασκευή 24 Αυγούστου 2018.

Ο Τσίπρας και το πρόγραμμα στην Σύρο

Σύμφωνα με το cyclades24.gr, ο Αλέξης Τσίπρας θα φτάσει στην Σύρο λίγο μετά τις 10 το πρωί με ελικόπτερο, ενώ μετά από σύντομη συνάντηση που θα έχει με τον δήμαρχο του νησιού, Γιώργο Μαραγκό, στις 11 είναι προγραμματισμένο να μεταβεί στο ναυπηγείο και να λάβει μέρος σε συνάντηση με το νέο ιδιοκτήτη του Νεωρίου και ισχυρό άνδρα της ONEX A.E. Πάνο Ξενοκώστα, με τους εκπροσώπους εργαζομένων του ναυπηγείου, καθώς και με τους εκπροσώπους των τοπικών αρχών του νησιού.

Ο κ. Τσίπρας έχει ζητήσει να ενημερωθεί λεπτομερώς για την υπόθεση του φακέλου εξυγίανσης του Νεωρίου, ο οποίος έχει κατατεθεί στο Πρωτοδικείο Σύρου και η υπόθεση θα εκδικασθεί στις 6 Σεπτεμβρίου.

Το συγκεκριμένο θέμα απασχολεί την ελληνική κυβέρνηση, η οποία προσδοκά η υπόθεση να έχει θετική έκβαση. Ο πρωθυπουργός αναμένεται να αναφερθεί στις διευκολύνσεις που παρείχε ο κρατικός μηχανισμός τους τελευταίους μήνες. Κι αυτό ώστε να ξεπεραστούν γραφειοκρατικά στάδια και να φτάσει ο φάκελος της υπόθεσης στη δικαιοσύνη.

Ανασχηματισμός: Δύο σούπερ εκπλήξεις για την κυβέρνηση

Παράλληλα, ο πρωθυπουργός θα ενημερωθεί και για το επενδυτικό σχέδιο της ONEX αναφορικά με την αναβάθμιση του συριανού ναυπηγείου.

Η επίσκεψη Τσίπρα στην Σύρο συγκαταλέγεται σε μία από τις εξορμήσεις που προγραμματίζει ο πρωθυπουργός στην επαρχία πριν από την Διεθνή Έκθεσης Θεσσαλονίκης. Η οποία θα έχει και προεκλογικό χαρακτήρα.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X