Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ Π-Σ: Τι συζήτησαν στην Πολιτική Γραμματεία

ΣΥΡΙΖΑ Π-Σ: Τι συζήτησαν στην Πολιτική Γραμματεία
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Το σχέδιο πολιτικής απόφασης, το οποίο ολοκληρώθηκε προ ολίγων ημερών από την επιτροπή θέσεων βρέθηκε στο επίκεντρο της συνεδρίασης της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ Π-Σ  που έγινε ενόψει της Κεντρικής Επιτροπής που θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο.

Ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος παρουσίασε την πρόταση του ίδιου και των Κώστα Ζαχαριάδη – Γιάννη Ραγκούση για ένταξη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στους Ευρωσοσιαλιστές. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Στέφανος Κασσελάκης τόνισε ότι το ζήτημα θα συζητηθεί στο πλαίσιο του 4ου συνεδρίου.

 

Σχετικά με τη νομοθετική πρωτοβουλία της κυβέρνησης όσον αφορά την ισότητα στον γάμο, η υπερψήφιση του νομοσχεδίου από την αξιωματική αντιπολίτευση είναι αυτονόητη, όπως άλλωστε ξεκαθάρισε ο Στέφανος Κασσελάκης στη χθεσινή του συνέντευξη στο Star.

 

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης προανήγγειλε επίσης ότι θα πραγματοποιηθεί νέα συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας όπου θα συζητηθεί η λειτουργία των κομματικών μέσων. Ωστόσο, επανέλαβε ότι δεν πρόκειται να δεχθεί να υπάρξουν εξαρτήσεις από επιχειρηματικό συμφέροντα, τονίζοντας, σύμφωνα με πληροφορίες, ότι για τον ίδιο το ζήτημα αυτό αποτελεί «κόκκινη γραμμή».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X