Πολιτική

Απίστευτος Μπάμπης Παπαδημητρίου: Τα καύσιμα αυξήθηκαν λόγω της… κρατικής επιδότησης!

Απίστευτος Μπάμπης Παπαδημητρίου: Τα καύσιμα αυξήθηκαν λόγω της… κρατικής επιδότησης!
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Σε ακόμα μία απίστευτη δήλωση προχώρησε ο Μπάμπης Παπαδημημητρίου, μιλώντας στον ΣΚΑΪ. Ο βουλευτής της Ν.Δ. ο οποίος δηλώνει και οικονομολόγος, εκτίμησε με αδιαπραγμάτευτη βεβαιότητα ότι ο λόγος για τον οποίο ανέβηκαν οι τιμές στα πρατήρια είναι η επιδότηση των καυσίμων από το κράτος!
Σύμφωνα με τη βαρυσήμαντη ανάλυσή του, η κυβέρνηση έπραξε άριστα που έδωσε την επιδότηση, αλλά οι επιτήδειοι έμποροι, που κάνουν κι αυτοί «τη δουλειά τους», θα έπρεπε να είναι «λίγο πιο συμμαζεμένοι».

Όπως είπε χαρακτηριστικά: «Του διυλιστηρίου τις τιμές εγώ τις παρακολουθώ πολύ προσεκτικά. Ανέβηκαν 2-3 σεντς… Να περάσουμε αμέσως 10 σεντς στην κατανάλωση σημαίνει ότι αρνούμαστε κάποιοι στο κύκλωμα εμπορίας να μειώσουμε τα περιθώρια κέρδους. Αρα, πολύ καλά έκανε ο Γεωργιάδης όταν είπε στους βενζινοπώλες “θα σας το μειώσω και θα το βάλω σε αγορανομική διάταξη το ποσοστό κέρδους”».

Ποιο ήταν το συμπέρασμά του; «Αργήσαμε να πάρουμε μέτρα που θα βοηθήσουν τον πολίτη να εξοικονομεί ενέργεια, άρα να μειώσει τους λογαριασμούς του. Γενικώς έχουμε καθυστερήσει ως χώρα. Πρέπει να πάμε πολύ πιο γρήγορα» δήλωσε.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X