Παρασκήνιο

Θαύμα – θαύμα! Την «έπεσαν» στο Facebook του Βαρουφάκη!

Θαύμα – θαύμα! Την «έπεσαν» στο Facebook του Βαρουφάκη!
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Μεγάλα ερωτήματα προκύπτουν από τη μαζική επίθεση που δέχθηκε ανάρτηση του Γιάνη Βαρουφάκη στο Facebook, από περίπου 300 ψεύτικους λογαριασμούς από χώρες όπως η Ινδία, λίγες μόνο ημέρες μετά από τις αποκαλύψεις για τα likes στο προφίλ του Κυριάκου Μητσοτάκη από ψεύτικους χρήστες από όλον τον κόσμο.

Νοσηλευτές χειροκρότησαν τον Αλέξη Τσίπρα στον Ερυθρό Σταυρό! Τι τους απάντησε

Συγκεκριμένα, στην τελευταία ανάρτηση του γραμματέα του ΜέΡΑ25, έχουν βρεθεί περίπου 300 λογαριασμοί που μαζικά και δήθεν «αυθόρμητα» πάτησαν «angry» στη δημοσίευση. Με μία ματιά στα ονόματα των χρηστών, φαίνεται ότι προφίλ της Ινδίας δείχνουν μεγάλο ενδιαφέρον να κατακρίνουν τον Γιάνη Βαρουφάκη.

Facebook Facebook

Το γεγονός οδήγησε το ΜέΡΑ25 σε ένα ειρωνικό σχόλιο στο Twitter: «Σα ΜέΡΑ25 αγωνιζόμαστε για το δικαίωμα των bots να εκφράζουν ελεύθερα και ανεπηρέαστα τη γνώμη τους, και θα αντισταθούμε σε κάθε προσπάθεια της κυβέρνησης να τα διαφθείρει δια χρηματισμού».

Σημειώνεται ότι η μαζική αυτή επίθεση από προφανώς πληρωμένα προφίλ έρχεται λίγες μέρες μετά την αποκάλυψη ότι ψεύτικοι λογαριασμοί, ακόμα και από την Ουαγκαντούγκου της Μπουρκίνα Φάσο, κάνουν μαζικά likes στις αναρτήσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Γιατί ο Κυριάκος Μητσοτάκης έδωσε στον Ακη Σκέρτσο τα κλειδιά για την πανδημία

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα likes στον κ. Μητσοτάκη από το… Ουαγκαντούγκου, κατά «σατανική σύμπτωση» ήρθαν λίγες ημέρες μετά από το κύμα οργισμένων αντιδράσεων που προκάλεσε το διάγγελμα του πρωθυπουργού για τα γεγονότα της Νέας Σμύρνης.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X