Κοινωνία

Διευκρινίσεις Θεοδωρικάκου για το πώς θα λειτουργεί το Δημόσιο στο lockdown! video

Διευκρινίσεις Θεοδωρικάκου για το πώς θα λειτουργεί το Δημόσιο στο lockdown! video
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο κ. Θεοδωρικάκος είπε ότι το Δημόσιο τις τρεις εβδομάδες της καραντίνας θα λειτουργεί κανονικά με σκοπό να εξυπηρετήσει τους πολίτες και να υποστηρίξει την οικονομία.

Φωτιές στο Μαξίμου από τον Λαζανά! Αποκαλύπτει διαφωνίες στην επιτροπή Τσιόδρα για το lockdown!

Ανακοίνωσε τα εξής:

  1. Κάθε Δημόσια υπηρεσία λειτουργεί με το αναγκαίο προσωπικό για  την παροχή του έργου που έχει ως αποστολή. Διαμορφώνεται πλάνο εργασιας. Ευνοούμε την τηλεργασία για τις ειδικότητες για τις οποίες είναι εφικτό.
  2. Το ποσοστό υπαλλήλων που θα εργάζεται με φυσική παρουσία θα εξαρτάται απο τους διαθέσιμους υλικοτεχνικούς πόρους. Τήρηση 1,5 μέτρου απόστασης ανάμεσα στους εργαζόμενους και χρήση μασκας σε ολους τους χώρους.
  3. Για το ωράριο: Θα υπάρχουν τρία ωράρια προσέλευσης και αποχώρησης: 07:00 15:00, 08:00 με 16:00 και 09:00 – 17:00 και δινεται δυνατότητα για παροχή εργασίας σε άλλες βάρδιες με έναν στόχο: να επιτευχθεί η αποσυμφόρηση στις υπηρεσίες και στα ΜΜΜ θα χορηγείται βεβαίωση κίνησης απο και προς την εργασία.
  4. Για τις οικογένειες με παιδιά στο Γυμνάσιο ισχύουν για τους δημοσίους υπαλλήλους και πάλι τα μέτρα που υπάρχουν από τον Μάρτιο όπως το μειωμένο ωράριο ή παροχή εξ’ αποστάσεως εργασία ή εργασία σε άλλο ωράριο ή άδεια ειδικού σκοπού.

Δείτε όσα είπε ο Τάκης Θεοδωρικάκος

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X