Πολιτική

Τι είπε η Φώφη Γεννηματά για την ένοπλη επίθεση στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ

Τι είπε η Φώφη Γεννηματά για την ένοπλη επίθεση στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Τεράστια είναι η κινητοποίηση της ΕΛ.ΑΣ. μετά τους πυροβολισμούς έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, επί της Χαριλάου Τρικούπη.

Η πρόεδρος του κόμματος, Φώφη Γεννηματά, μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του AΝΤ1 και φανερά συγκλονισμένη τόνισε: «Αναλυτική ενημέρωση δεν έχω. Περιμένω τώρα από τους συνεργάτες μου που έχουν επισκεφθεί το κέντρο επιχειρήσεων της ΓΑΔΑ για να μάθω περισσότερες λεπτομέρειες. Δεν έχει επικοινωνήσει κανένας επίσημος μαζί μας ακόμα για να μας ενημερώσει. Είμαστε πραγματικά σοκαρισμένοι με αυτό που έγινε. Διότι τα γραφεία λειτουργούσαν, συνεργάτες μου ήταν εκεί… Κορίτσια που δούλευαν ακόμα και όλοι οι αστυνομικοί απέξω, η βάρδια. Όπως γνωρίζετε δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό. Την προηγούμενη φορά είχαμε και τραυματισμούς».

Στη συνέχεια η Φώφη Γεννηματά επιτέθηκε εναντίον της κυβέρνησης: «Έχω πάνω από ένα χρόνο που έχω ενημερώσει τον ίδιο τον πρωθυπουργό. Έχω πάρα πολλές φορές εγκαλέσει τον αρμόδιο υπουργό. Δεν μπορεί να συνεχιστεί να είναι τα Εξάρχεια ένα άβατο με την ανοχή της κυβέρνησης. Ως εδώ! Περιμένουμε να δούμε ποιο είναι αυτό το πολυπόθητο σχέδιο με το οποίο θα ελέγξουν την περιοχή. Διότι εμείς δεν πρόκειται να φύγουμε από τα γραφεία μας. Κι έχει υποχρέωση η κυβέρνηση να εξασφαλίζει το δικαίωμα όλων των πολιτών στην ασφάλεια. Είναι αδιανόητο αυτό που συμβαίνει κατ’ επανάληψη. Θα μπορούσαμε αυτή τη στιγμή να θρηνούσαμε θύματα».

«Μιλάμε για τουλάχιστον τρεις πυροβολισμούς. Είμαστε πραγματικά σοκαρισμένοι. Και τα παιδιά που δουλεύουν στη βάρδια και οι ίδιοι οι αστυνομικοί. Οι οποίοι δεν ξέρουν αν το επεισόδιο έχει τελειώσει εδώ ή αν θα υπάρχει συνέχεια μέσα στη νύχτα», τόνισε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X