Πολιτική

Σήμερα η συνάντηση Μητσοτάκη με τον εκλεγμένο Δήμαρχο Αθηναίων, Χάρη Δούκα

Σήμερα η συνάντηση Μητσοτάκη με τον εκλεγμένο Δήμαρχο Αθηναίων, Χάρη Δούκα
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Το απόγευμα της Πέμπτης ο Κυριάκος Μητσοτάκης, συναντά τον εκλεγμένο Δήμαρχο Αθηναίων, Χάρη Δούκα στο Μέγαρο Μαξίμου.

Σύμφωνα με το πρωθυπουργικό γραφείο, η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στις 16:00, στο Μέγαρο Μαξίμου.

Υπενθυμίζεται πως ο Χάρης Δούκας συναντήθηκε την Τρίτη με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, στην οποία παρουσίασε τις προτάσεις του για την Αθήνα και τη βελτίωση της ζωής των κατοίκων της.

«Είμαστε σε μια περίοδο κλιματικής κρίσης και αναζητούμε πολιτικές με εφαρμογή στις πόλεις για να προστατεύσουμε και την ανθρώπινη ζωή. Με πολλή δουλειά και συνεργασία είμαι σίγουρος ότι θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε τους στόχους μας», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Δούκας.

«Το όραμα χρειάζεται και οι ιδέες. Οσα πράγματα και να έχουν γίνει, η Αθήνα έχει πάντα μεγάλες ανάγκες. Η συνεργασία είναι επίσης πολύ κρίσιμη και αναγκαία σε όλη τη δημόσια ζωή, όπως στη ζωή γενικότερα», ανέφερε από την πλευρά της η κ. Σακελλαρόπουλου.

«Θέλω Μετρό στα Εξάρχεια, θέλω και δέντρα»

Σημειώνεται πως σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο Χάρης Δούκας αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στα έργα για το μετρό στην πλατεία Εξαρχείων, το άνοιγμα της Βασιλίσσης Ολγας, την τοποθέτηση καμερών, αλλά και πιθανές μειώσεις στα δημοτικά τέλη.

Νωρίτερα, ο πρωθυπουργός θα παραχωρήσει στις 08:00 το πρωί συνέντευξη στο ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΪ και στον δημοσιογράφο Άρη Πορτοσάλτε.

Στις 11:00, ο πρωθυπουργός θα συμμετάσχει σε συζήτηση με τίτλο «Ο ρόλος του τουρισμού στο μέλλον της Ελλάδας», στο πλαίσιο συνεδρίου που διοργανώνει το «Πρώτο Θέμα» στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Συναντήθηκε με τον Απόστολο Τζιτζικώστα

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε σήμερα με τον νυν και επανεκλεγέντα Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολο Τζιτζικώστα, στο Μέγαρο Μαξίμου.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης εξετάστηκαν οι προτεραιότητες της Περιφέρειας και η πορεία των μεγάλων έργων που υλοποιούνται στην Κεντρική Μακεδονία.

Ο Πρωθυπουργός συνεχάρη τον κ. Τζιτζικώστα για την επανεκλογή του και επισήμανε ότι η κυβέρνηση πάντα συνεργάζεται στενά με την Τοπική Αυτοδιοίκηση αλλά και με την Ένωση Περιφερειών Ελλάδας, προκειμένου να βελτιωθεί η ζωή των πολιτών.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X