Πολιτική

Το καλάθι του φτωχού: Καπαμά σέρβιρε τον Άδωνι και ο Κουτσούμπας

Το καλάθι του φτωχού: Καπαμά σέρβιρε τον Άδωνι και ο Κουτσούμπας
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Κουτσούμπας: «Καρφί» στο ίδιο μήκος κύματος με τον πολίτη που έγινε viral όταν κλήθηκε να σχολιάσει το περιβόητο καλάθι του νοικοκυριού, έριξε και ο Δημήτρης Κουτσούμπας.

Ο γ.γ. του ΚΚΕ χρησιμοποίησε μέρος της ατάκας του ηλικιωμένου, ο οποίος απάντησε «@ρχ@δι@ καπαμά» στον δημοσιογράφο που τον ρώτησε πώς είδε τις τιμές μετά το νέο μέτρο της κυβέρνησης.

«Νομίζω ότι τα είπε πολύ γλαφυρά στην εκπομπή σας χθες ο καταναλωτής. Μάθαμε από τι υλικό γίνεται ο καπαμάς. Αποδίδει την πραγματικότητα. Δυστυχώς πρόκειται για μεγάλο εμπαιγμό», είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στον ANT1.

Ο «καπαμάς» είναι η λέξη που έγινε trend την Τετάρτη, λόγω της ατάκας ενός ηλικιωμένου για το καλάθι του νοικοκυριού.

«Ο Κουτσούμπας να ξέρει ότι στην ΕΣΣΔ τα ράφια ήταν άδεια»

Σήμερα ο Άδωνις Γεωργιάδης επισκέφτηκε δυο καταστήματα αλυσίδων σουπερμάρκετ και απάντησε στο σχόλιο του Δημήτρη Κουτσούμπα, μετά την δήλωση του ηλικιωμένου για τα «@ρΧ!δ!@ καπαμά», τονίζοντας: «Ωραίο είναι να λέμε κύριε Κουτσούμπα για τον καπαμά. Γιατί τον είδα χθες εκεί στον Παπαδάκη, μου έκανε μια ωραία αναφορά. Τον σεβαστό κύριο γενικό γραμματέα του ΚΚΕ, αλλά να ξέρει ότι η Σοβιετική Ένωση που του αρέσει, τα ράφια ήταν άδεια. Εδώ τα ράφια είναι γεμάτα».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X