Επιλογές

Τρομερό καρφί του Πάνου Καμμένου σε ΝΔ για σχέσεις Κώστα Μπακογιάννη με Siemens

Τρομερό καρφί  του Πάνου Καμμένου σε ΝΔ για σχέσεις  Κώστα Μπακογιάννη με Siemens
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

«Επειδή η ΝΔ έκανε το λάθος να μου επιτεθεί για το ελικόπτερο που πήγα στη βραχονησίδα Σύρνα θα τους θυμίσω ένα άλλο ελικόπτερο που πήγαινε τον Χριστοφοράκο στο γάμο του Κώστα Μπ. χορηγία Siemens με την οικογένεια Καμπουρίδη της Sorros RE τώρα visa ΥΠΕΞ…», ανέφερε σε tweet που έκανε στον προσωπικό λογαριασμό του ο Πάνος Καμμένος.

Η απάντηση της ΝΔ στον Πάνο Καμμένο

Ενώ νωρίτερα οι Ανεξάρτητοι Έλληνες απαντούν στην ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας όπου αναφερόταν μεταξύ άλλων ότι «η σκοπιανή κυβέρνηση είναι έτοιμη να ενσωματώσει στο Σύνταγμα της τη δήθεν μακεδονική εθνότητα και γλώσσα και ο Πάνος Καμμένος κόβει βόλτες και φωτογραφίζεται με τα ελικόπτερα του ελληνικού στρατού λες και είναι δικά του».

Οι ΑΝΕΛ απαντούν με σκληρότητα στη ΝΔ αναφέροντας: 

«Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ είμαστε οι μόνοι που δεν θα επιτρέψουμε να περάσει η δήθεν μακεδονική εθνότητα και γλώσσα. Όσον αφορά τα ελικόπτερα, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας μεταβαίνει σε μονάδες των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων με στρατιωτικά ελικόπτερα τύπου «Χιούι». Ο κ. Μητσοτάκης και η οικογένειά του χρησιμοποιούν ελικόπτερα του κ. Χριστοφοράκου, χορηγία της Siemens, για προσωπικές τους υποθέσεις. Αυτή είναι η διαφορά μας».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X