Πολιτική

Τσαπανίδου: Λάβαμε το μήνυμα των πολιτών – Βάζουμε ψηλά τον πήχη για τη μάχη της 25ης Ιουνίου

Τσαπανίδου: Λάβαμε το μήνυμα των πολιτών – Βάζουμε ψηλά τον πήχη για τη μάχη της 25ης Ιουνίου
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Τη δέσμευση ότι ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ έλαβε το μήνυμα των πολιτών και ότι «μέχρι τις εκλογές της 25ης Ιουνίου θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να γίνουμε καλύτεροι» τόνισε η εκπρόσωπος Τύπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Πόπη Τσαπανίδου.

«Η εκλογική αναμέτρηση της 25ης Ιουνίου είναι μια νέα εκλογική αναμέτρηση» προσθέτει η Πόπη Τσαπανίδου, προσθέτοντας πως στόχος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είναι «να αλλάξουμε, να ακούσουμε τους πολίτες που δεν πείσαμε και να αναδείξουμε τις προγραμματικές μας θέσεις, που μπορούν να φέρουν ουσιαστική βελτίωση στην καθημερινότητα όλων μας» καθώς και να ανατραπεί η προοπτική «μιας παντοδύναμης και ανεξέλεγκτης Δεξιάς».

Η δήλωση της Πόπης Τσαπανίδου:

«Ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ έλαβε το μήνυμα των πολιτών – Βάζουμε ψηλά τον πήχη για τη μάχη της 25ης Ιουνίου»

«Ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία έλαβε το μήνυμα των πολιτών. Και μέχρι τις εκλογές της 25ης Ιουνίου θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να γίνουμε καλύτεροι.

Να αλλάξουμε, να ακούσουμε τους πολίτες που δεν πείσαμε και να αναδείξουμε τις προγραμματικές μας θέσεις, που μπορούν να φέρουν ουσιαστική βελτίωση στην καθημερινότητα όλων μας.

Η εκλογική αναμέτρηση της 25ης Ιουνίου είναι μια νέα εκλογική αναμέτρηση.

Βάζουμε τον πήχη ψηλά. Για να ανατρέψουμε τους συσχετισμούς. Για να αποτρέψουμε την προοπτική μιας παντοδύναμης και ανεξέλεγκτης Δεξιάς».

Δείτε το βίντεο

https://www.youtube.com/watch?v=R8–739J5yQ

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X