Πολιτική

Βουλή: Την πάτησε ο Χαράλαμπος Αθανασίου! Ακούστηκε να μιλά για τσίπουρα και πεντοζάλη

Βουλή: Την πάτησε ο Χαράλαμπος Αθανασίου! Ακούστηκε να μιλά για τσίπουρα και πεντοζάλη
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Θύμα των ανοιχτών μικροφώνων έπεσε ο αντιπρόεδρος της Βουλής, Χαράλαμπος Αθανασίου. Και… καρφώθηκε.

Όλα έγιναν κατά τη διάρκεια συζήτησης στην Ολομέλεια της Βουλής και ενώ ο Χαράλαμπος Αθανασίου ασκούσε χρέη προέδρου.

Όταν κατά τη διάρκεια της συζήτησης χτύπησε το κινητό του, ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης και εκ των στενών συνεργατών και πολιτικών φίλων του Αντώνη Σαμαρά, αποφάσισε ότι δεν μπορούσε να περιμένει ο άνθρωπος που τον καλούσε. Και αποφάσισε να το σηκώσει. Λάθος πρώτο…

Και ενώ σήκωσε το τηλέφωνο, έκλεισε το μικρόφωνο. Ή έτσι νόμιζε. Λάθος δεύτερο. Γιατί το μικρόφωνο είχε μείνει ανοιχτό και τον άκουσαν όλοι να μιλάει για… τσίπουρα και πανηγύρια.

«Έλα, πες μου… Έπινε, λέει, τσίπουρα και μέσα στο γραφείο του πήραν και μια στροφή. Μια πεντοζάλη χόρεψαν. Τα ‘μαθες…;» ακούστηκε να λέει ο Χαράλαμπος Αθανασίου.

Και όσοι άκουσαν τι είπε, έφεραν αμέσως στο μυαλό τους τον Κυριάκο Μητσοτάκη, που χθες (28.09.2021) βρέθηκε στις σεισμόπληκτες περιοχές στην Κρήτη και ο φωτογραφικός φακός τον έπιασε με… κεράσματα (ρακή) στα χέρια.

 

Το αν τα είπε για τον πρωθυπουργό όσα είπε ο Χαράλαμπος Αθανασίου, δεν θα το μάθουμε ποτέ (μάλλον). Αλλά οι συγκυρίες, λέγε με επίσκεψη Μητσοτάκη στην Κρήτη με… ανεμελιά και ευθύνες στους σεισμόπληκτους και διαφοροποίηση Σαμαρά πριν μερικές μέρες… δεν αφήνουν και πολλά περιθώρια.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X