Πολιτική

Ξενογιαννακοπούλου: Ο Μητσοτάκης καπηλεύεται το έργο του ΣΥΡΙΖΑ στο Νεώριο Σύρου

Ξενογιαννακοπούλου: Ο Μητσοτάκης καπηλεύεται το έργο του ΣΥΡΙΖΑ στο Νεώριο Σύρου
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η συμβολή της κυβέρνησης Μητσοτάκη στο Νεώριο Σύρου ήταν «κυρίως η διοργάνωση και επικοινωνιακή εκμετάλλευση των εγκαινίων», ανέφερε σε δήλωση της η Μαριλίζα Ξενογιαννακοοπούλου, εξαπολύοντας δριμεία επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

«Ο κ. Μητσοτάκης επιχείρησε να καπηλευθεί πολιτικά την επαναλειτουργία του Νεωρίου της Σύρου, χωρίς να αναγνωρίσει ότι αποτελεί έργο της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ», σημειώνει η τομεάρχης Εργασίας του ΣΥΡΙΖΑ σε δήλωση της.

Ωστόσο, σημειώνει, πως οι εργαζόμενοι και οι κάτοικοι της Σύρου και των Κυκλάδων γνωρίζουν πολύ καλά ότι το έργο της επαναλειτουργίας του Νεωρίου οφείλεται στην πολιτική και στην αποφασιστικότητα της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ.

Η δήλωση της Μαριλίζας Ξενογιαννακοπούλου

Ο κ. Μητσοτάκης επιχείρησε σήμερα να καπηλευθεί πολιτικά την επαναλειτουργία του Νεωρίου της Σύρου, χωρίς να αναγνωρίσει ότι αποτελεί έργο της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως, όμως, γνωρίζουν πολύ καλά οι εργαζόμενοι και οι κάτοικοι της Σύρου και των Κυκλάδων, το έργο της επαναλειτουργίας του Νεωρίου με ενεργούς όλους τους εργαζόμενους οφείλεται στην πολιτική και στην αποφασιστικότητα της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ. Ένα έργο που απέδωσε 700 θέσεις εργασίας, 11 εκατομμύρια ευρώ στην οικονομία του νησιού και αναζωογόνησε το σύνολο της εφοδιαστικής αλυσίδας. Ένα έργο που ολοκληρώθηκε από το εγκεκριμένο σχέδιο εξυγίανσης που έγινε το 2018 και άρχισε να υλοποιείται το 2019. Οι συμφωνίες που υπέγραψε σήμερα ο κ. Μητσοτάκης περιλαμβάνονταν σ’ αυτό τον στρατηγικό σχέδιο ανάπτυξης του Νεωρίου.

Η συμβολή της κυβέρνησης Μητσοτάκη ήταν κυρίως η διοργάνωση και επικοινωνιακή εκμετάλλευση των εγκαινίων.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X