Επιλογές

Ξενογιαννακοπούλου: «Ο Παυλόπουλος πρέπει να είναι ξανά υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας»

Ξενογιαννακοπούλου: «Ο Παυλόπουλος πρέπει να είναι ξανά υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας»
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Κι ενώ ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν ανοίγει τα χαρτιά όσο αφορά τον υποψήφιο που θα προτείνει για την Προεδρία της Δημοκρατίας, από την πλευρά του ο ΣΥΡΙΖΑ η απόφαση δείχνει να είναι ειλημμένη και ο υποψήφιος που θα προταθεί θα είναι ο νυν Πρόεδρος Προκόπης Παυλόπουλος.

Μάλιστα, αρκετά χαρακτηριστική είναι και η δήλωση σήμερα το πρωί της πρώην υπουργού Διοικητικής Ανασυγκρότησης και νυν βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ, Μαριλίζας Ξενογιαννακοπούλου. Η πρώην υπουργός είπε στον ραδιοφωνικό σταθμό Ελλάδα 90,4  και τον Βαγγέλη Γιακουμή:

«Θεωρούμε ότι ο κ. Παυλόπουλος πρέπει να είναι ξανά υποψήφιος. Στο πρόσωπο του  κ. Παυλόπουλου η κυβέρνηση πρέπει να δείξει την απόλυτη πλειοψηφική στήριξη σε έναν πολύ καλό Πρόεδρο Δημοκρατίας, στον οποίο θα πρέπει να ανανεωθεί η θητεία και να αγγίξουμε έτσι ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ το μέγιστο της πλειοψηφικής συναίνεσης».

Την πρόθεσή του να ξαναπροτείνει τον Προκόπη Παυλόπουλο είχε ανακοινώσει και ο Αλέξης Τσίπρας από την πρόσφατη ΔΕΘ, θέλοντας έτσι να φέρει σε δύσκολη θέση την κυβέρνηση της ΝΔ, παρά να βοηθήσει στο ζήτημα.

Δείτε ακόμη:

Κρήτη: Ποινή κάθειρξης 8 ετών στον πατέρα που κακοποιούσε το 4χρονο παιδί του

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X