Θέμα

Υποκλοπές- Τσίπρας στην ΑΔΑΕ: Το φως νίκησε το σκοτάδι (βίντεο)

Υποκλοπές- Τσίπρας στην ΑΔΑΕ: Το φως νίκησε το σκοτάδι (βίντεο)
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Τσίπρας: Σιβυλική δήλωση μετά τη συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τον Χρήστο Ράμμο στην ΑΔΑΕ ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε ότι «υπάρχουν δικαστές στην Αθήνα, το φως νίκησε το σκοτάδι.

Σύμφωνα με τη δήλωση υπονοεί ότι μετά από τους ελέγχους που πραγματοποίησε η Ανεξάρτηητη Αρχή προκύπτουν στοιχεία για παρακολούθηση πολιτικών προσώπων.

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, έκανε την ακόλουθη δήλωση προς τους εκπροσώπους του Τύπου: «Ευτυχώς υπάρχουν ακόμα δικαστές εις τας Αθήνας. Και το φως της Δημοκρατίας για ακόμα μία φορά νίκησε το σκοτάδι».

Είναι χαρακτηριστικό και ισχυρά συμβολικό ότι ο Αλέξης Τσίπρας βγήκε από την ΑΔΑΕ κρατώντας στα χέρια του έναν φάκελο, πράξη με την οποία ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ήθελε να στείλει ένα μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση, ότι δηλαδή γνωρίζει τα αποτελέσματα των ελέγχων της ΑΔΑΕ.

Υπενθυμίζεται ότι όπως επανειλημμένα έχει επισημάνει ο πρόεδρος της ΑΔΑΕ Χρήστος Ράμμος με βάση τον τελευταίο νόμο που ψηφίστηκε στη Βουλή, μπορεί να ενημερώνει και τους αρχηγούς των κομμάτων. Αυτό σημαίνει ότι κατά τη συνάντηση ο Αλέξης Τσίπρας πληροφορήθηκε για τα ευρήματα της ΑΔΑΕ από τους ελέγχους.

Είναι πολύ σημαντικό ότι με τη γνώση αυτή και τις πληροφορίες ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα επισκεφτεί το απόγευμα την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου και όπως αναφέρουν οι πληροφορίας θα της θέσει θέματα προστασίας των θεσμών και θα ζητήσει να τοποθετηθεί επ΄ αυτών.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X